изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:14 EEST
ЖЕНИ ГЕРБ – ДОБРИЧ ГОСТУВАХА НА ОТКРИВАНЕТО НА ИЗЛОЖБА „ТВОРЧЕСКИ ТРЕПЕТИ“    
ПолитикаДамите от Жени ГЕРБ-Добрич присъстваха на откриването на изложба в Регионален център  за деца със специални образователни потребности с директор Енеида Ненова на тема „Творчески трепети”, посветена на хармонията в екипната работа.
Творбите са изпълнени с техниките „рисуване по номера“ и „диамантени гоблени“, които изискват много търпение, отношение към детайла и ювелирна работа. Те са особено популярни в чужбина като хоби и терапия, която възстановява човек, прави го щастлив, хармоничен, емоционален, сподели Ненова.

Решението дошло в края на миналата учебна година, когато всички от екипа на центъра били достатъчно уморени, но пък готови да се изправят пред ново предизвикателство. Така, през лятната ваканция се отдали на новото си занимание, а като резултат се получили множество творби, в които специалистите от Регионален център са вложили цяла палитра от емоции.

Произведенията им могат да се видят в подредената изложба. Направен е и кът на емоциите, където всеки е споделил – в дума, изречение или по друг начин, своето усещане от досега с новото занимание.  По този начин, чрез ново хоби, сме открили начин да пресъздаваме  своите цветни емоции, споделят авторите.
ГЕРБ-ДОБРИЧ


 


Сходни връзки

ЖЕНИ ГЕРБ – ДОБРИЧ ГОСТУВАХА НА ОТКРИВАНЕТО НА ИЗЛОЖБА „ТВОРЧЕСКИ ТРЕПЕТИ“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди