изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:06 EET
Мис Вселена 2017 Деми-Лий Нел-Питърс (СНИМКИ)    
Новини Представителката на Република Южна Африка, 22-годишната Деми-Лий Нел-Питърс, спечели короната на Мис Вселена, на състоялия се в Лас Вегас финал на прочутия конкурс за красота. Деми-Лий Нел-Питърс ще получи заплата за 1-годишен период, луксозен апартамент в Ню Йорк за същото време и рекламен договор, в рамките на който тя ще пътува по света и ще участва в различни благотворителни събития.


Тя е втората представителка на РЮА, която печели престижния конкурс.



Красавицата, която е на 22 години, наскоро се е дипломирала със специалност бизнес мениджмънт. Тя е участвала в разработването на програма за обучение на жени за самозащита, след като сама тя била ограбена с оръжие.
Инцидентът се случил месец след като е била избрана за "Мис Република Южна Африка".



Миналогодишната носителка на титлата "Мис Вселена" французойката Ирис Митенар постави короната на главата на своята наследничка.



В конкурса "Мис Вселена" тази година имаше рекорден брой участнички - 92. За първи път в историята му от 1952 г. в него се включиха представителки на Камбоджа, Лаос и Непал.



За първа подгласничка беше избрана 22-годишната "Мис Колумбия" Лаура Гонсалес, а за втора - 21-годишната "Мис Ямайка" Давина Бенет. Водещ на церемонията беше Стив Харви.



https://dariknews.bg






19-годишната Николета е от София, представи България в конкурса. Тя учи в първи курс в Софийски Университет "Св. Климент Охридски" специалност Археология. Има придобита професионална квалификация за Полиграфист от Национална Гимназия по Полиграфия и Фотография. Тя впечатли присъстващите на конкурса "Мис Вселена" с уникална рокля, вдъхновена от българските носии.



 


Сходни връзки

Мис Вселена 2017 Деми-Лий Нел-Питърс (СНИМКИ) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди