изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:35 EEST
С ЧЕТИРИ КУРШУМА Е ПРОСТРЕЛЯН 37-ГОДИШНИЯТ МАРТИН ПЪРВАНОВ; БЪЛГАРКА УБИ ДЕТЕТО СИ МАЛКО СЛЕД РАЖДАНЕТО МУ    
НовиниСофия. 37-годишният Мартин Захариев Първанов е приет в Шоковата зала на Института за спешна помощ "Пирогов", предаде репортер на Агенция "Фокус". По първоначална информация той е прострелян с четири куршума. Мъжът е с малки шансове да оцелее, според първата прогноза.

Стрелбата стана на столичния булевард "Александър Стамболийски" край МОЛ-а, около 19,30 часа тази вечер. Мартин Захариев Първанов, по прякор Марто Лудия, е известен на полицията. Твърди се, че е наркодилър. Според очевидци - живее в блок зад МОЛ-а и е бил причакан край дома си.

************************
Това съобщава днешният брой на германския в. Тагесшпигел, цитиран от "Фокус". Българката Дилбер Р. признала, че не искала да се върне в родното си село в България с дете без баща. Пред районния съд в Берлин тя разказала, че решението си да убие собственото си дете в банята на апартамент в жилищния квартал Нойкьолн е породено от големия срам, информира изданието. Без чужда помощ Дилбер родила сина си с тегло 3,030 кг и височина 51 см. “Не оспорвам деянието, но не си спомням точно за него”, каза 30-годишната майка, която бе изправена пред съда по обвинение в убийство. Дилбер пристигнала с приятелка в Берлин с намерението да работи като чистачка. Тъй като пребивавала незаконно, тя не е имала постоянна работа, тя криела бременността си.
НДТ 29 ноември 2007 г.

 


Сходни връзки

С ЧЕТИРИ КУРШУМА Е ПРОСТРЕЛЯН 37-ГОДИШНИЯТ МАРТИН ПЪРВАНОВ; БЪЛГАРКА УБИ ДЕТЕТО СИ МАЛКО СЛЕД РАЖДАНЕТО МУ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди