изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:19 EEST
БЕЗПЛАТНИ КАРДИОЛОГИЧНИ ПРЕГЛЕДИ    
ЗдравеПо инициатива на Българският Кардиологичен Институт /БКИ/,  Българската Национална телевизия /БНТ/ и Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/, с активното съдействие на Община град Добрич, стартира Национална кампания „Кардиологична грижа за дълъг и пълноценен живот”.

Същността на кампанията е да бъдат осигурени безплатни консултации и прегледи на страдащи от сърдечно-съдови заболявания от специалисти –кардиолози от Български кардиологичен институт.
Целта на кампанията е превенция на сърдечно-съдови заболявания, удължаване на живота на пациентите със сърдечно-съдови заболявания в страната ни, подобряване на качеството на живот и достъпа до високоспециализирана лекарска грижа.
Лицата, желаещи да се прегледат безплатно, трябва да се запишат предварително на 04.12.2017 г. и 05.12.2017 г. на телефоните на функция „Здравеопазване”, Дирекция „Хуманитарни дейности”, Община град Добрич: 058/603-157, 0899991865.



 


Сходни връзки

БЕЗПЛАТНИ КАРДИОЛОГИЧНИ ПРЕГЛЕДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.35 секунди