изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:38 EEST
ПРЕДЛАГАТ ОТПАДАНЕ НА РЕГИСТЪРА НА ДОГОВОРИТЕ ЗА ВЛОГ НА ЗЪРНО    
Земеделие Отмяна на воденето на регистър на договорите за влог на зърно от регистрирани зърнохранилища. Това предвижда проект на Наредба за отменяне на Наредба № 23 от 2006 г. за реда за водене на регистър на договорите за влог на зърно от регистрирани зърнохранилища.


Наредбата за водене на този регистър е следствие на изискванията на Закона за съхранение и търговия със зърно. Този закон обаче е отменен с преходните и заключителните разпоредби на Закона за закриване на Националната служба по зърното. От това следва, че съществуващия нормативен акт е създаден въз основа на вече невалиден закон. 
Предлаганият нормативен акт не съдържа разпоредби, транспониращи актове на Европейския съюз, поради което не е изготвена и приложена таблица за съответствие с правото на Европейския съюз.
Проектът на наредбата ще влезе в сила от деня на публикуването му в Държавен вестник. Общественото обсъждане на проектонаредбата продължава до 27 декември, съобщава Фермер.бг.


 


Сходни връзки

ПРЕДЛАГАТ ОТПАДАНЕ НА РЕГИСТЪРА НА ДОГОВОРИТЕ ЗА ВЛОГ НА ЗЪРНО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди