изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:38 EET
Ексклузивно за обира на половин милион в Тополовград! Фирмата е собственост на известен бизнесмен, а бандата е много мощна!    
Новини Специализирана група за кражба от метални сейфове, известна с набезите си в Бургаска област, е извършила обира в малко населено място –Тополовград, Хасковска област, пише Флагман.бг. Населението на това градче към е момента е около 3 хил.души и е изключително бедно. Само професионална информация е можела да осветли обирджиите, че в офиса на ЕТ „Баена” – в метален сейф в четвъртък през деня са постъпили малко над 500 хил.лева.

Фирмата е собственост на един от най-авторитетните бизнесмени в региона – Атанас Баев, известен с изключителната си скромност. Той е един от благодетелите на културата и образованието в бедната община, не се занимава с политика и не е свързан с криминалния свят. Бизнесът му е свързан с предоставяне на селскостопански машини за реголване на почва и изравняване на терени. Офисът, който е атакуван в нощта на четвъртък срещу петък, се намира при входа на Тополовград, когато се влиза от Елхово. От тази страна Баев има и безнизонстанция, която обаче прави незначителен оборот. Офисът е щурмуван, докато пазачът кротко спял и изобщо не разбрал нападението. Групата е взривила касата с пластичен взрив и отнесла 500-те хил.лева за минута и половина-две. Паралелно с разследването на МВР тече издирване на уличения в подаването на информация за сумата, намираща се в касата на ЕТ "Баена".

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди