изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:33 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА

  • РОЖДЕНИК в събота беше нашият колега - компютърен гений Методи Дойчинов. Здраве желаем – на него и на дамата на сърцето му, желаем много успехи, желаем много сбъднати мечти, желаем всичко най-хубаво, което може да се случи на някогоу да споходи Мето!
  • СЪЩО В СЪБОТА рожденик беше директорът на Дбанк и бивш областен управител Динчер Хаджиев. Макар и с ден закъснение, желаем здраве и щастие в личен план, пълни трезори и доволни клиенти - в служебен!
  • ПАК С ДЕН закъснение отправяме нашите благопожелания към Жанета Белчева - началник на отдел в Бюрото по труда, която празнува рожден ден в събота. Здраве, усмивки, късмет и сбъднати мечти й наричаме ние от НДТ!
  • СЪБОТНИЯТ НИ списък с рожденици се допълва от д-р Георги Желев, когото дълги години свързвахме с успехите на  НДСВ в Добричка област. Здраве, успехи в бизнеса, щастие в семейството и - да посети всички непосетени кътчета по света – желаем на д-р Желев!
  • ДНЕС РОЖДЕН ДЕН празнува д-р Добрин Добрев – управител на ветеринарната клиника „Вива вет“, създател и ръководител на местното дружество „46-и пехотен Добрички полк“, общински съветник от групата на ГЕРБ в Добрич. Здраве – за него, за близките му и за читирикраките му  пациенти; доволни избиратели и още по-доволни зрители на невероятните възстановки от минали величави събития, които д-р Добрев организира - са пожеланията на НДТ!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес и на една талантлива дама – преподавателката по изобразително изкуство Олга Иванова. Здраве, творческо вдъхновение, много поводи за усмивки и много успели ученици, които да прославят нашия град по света – желаем на рожденичката!

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди