изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:54 EET
ХОТЕЛ "ПАРАДАЙС БЛУ" В АЛБЕНА - С НОМИНАЦИЯ В КОНКУРСА "СГРАДА НА ГОДИНАТА"    
ТуризъмХотелски комплекс „Парадайс блу“ във ваканционно селище Албена е номиниран в националния конкурс „Сграда на годината `2017“. Онлайн гласуването вече започна и всички желаещи могат да дадат предпочитанията си в специалния вот за "Сграда на публиката" до 10 декември.


Учреден през 2002 година, Националният конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през съответната година.
Най-значимите реализации в България, получили разрешение за ползване през съответната година, кандидатстват и преминават през оценка на авторитетно жури от уважавани представители на професионалните общности. Церемонията по връчването на наградите се провежда на официална гала вечеря през месец декември, която събира водещите инвеститори, строителни компании, архитекти и други участници в строително-инвестиционния процес.
В конкурса са включени няколко категории – жилищни, производствени, търговски, атракционни и офис сгради, спортни билдинги,  хотели и ваканционни комплекси, болници, зелени сгради и др.

В раздела „Хотели и ваканционни комплекси“, в който е и номинираният „Парадайс блу“, кандидатите са 9. Архитект на комплекса в Албена е Проектантско бюро Албена ООД, гр. Добрич, а конструктори са инж. Йордан Йорданов и инж. Антон Милчев.
Резултатите в конкурса ще бъдат оповестени на 14 декември. Компетентното жури се оглавява от зам.-министъра на регионалното развитие Деница Николова.

Дарик радио Добрич

  1. Албена с награда за цялостен принос към развитието на туризма
  2. 5 ОТ ХОТЕЛИТЕ НА „АЛБЕНА“ АД ПОЛУЧИХА СЕРТИФИКАТ TRAVELIFE
  3. ПЕЧАЛБАТА НА "АЛБЕНА" СКАЧА С 64% КЪМ КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ
  4. АЛБЕНА СЕ ЗАВРЪЩА В ЦЕЛОГОДИШНИЯ ТУРИЗЪМ С „ФЛАМИНГО ГРАНД 5“
  5. 10% ОТСЪПКА ЗА АКЦИОНЕРИ НА АЛБЕНА
  6. ТРИДНЕВЕН ПАРТИ МАРАТОН ЗА НОВАТА 2018 ГОДИНА В АЛБЕНА
  7. „АЛБЕНА” Е СРЕД ТОП 100 КОМПАНИИТЕ НА ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА
  8. АЛБЕНА УЧАСТВА В ДЕСЕТИЯ ЧЕРНОМОРСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ФОРУМ

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди