изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:13 EET
ИЗГОНИХА ДАСКАЛ СЛЕД „ДАЙ ЦУНКА“ ОТ СТУДЕНТКА; В КАВАРНА ЩЕ СЕ ОТКРИЕ ПАМЕТНИК НА ЕРАНОС ЕРАНОСЯН    
НовиниРекторът на Софийския университет "Св. Климент Охридски" е прекратил договорите на хонорувания преподавател от Факултета по журналистика и масова комуникации Борис Ангелов, който беше обвинен от студентка в сексуален тормоз, до изясняване на случая.

Студентка от 4-и курс във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ се оплака, че е обект на сексуален тормоз от неин преподавател, разкри репортаж на предаването „Господари на ефира“. Преподавателят по „Телевизионно студио“ Борис Ангелов я е изнудвал заради оценка. Студентката е пропуснала лекциите си в първия семестър, тъй като е била в чужбина и след като се е върнала, се е свързала с него, за да го попита как може да навакса пропуснатите занятия и да получи оценката си. Първоначално той й е възложил задача да правят заедно филм, но когато тя е свършила своята част от работата, преподавателят е казал, че „не му се занимава с това“. Той посочил, че единственият начин студентката да получи оценка е да му отиде на гости.
На кадри, заснети със скрита камера, Ангелов казва на четвъртокурсничката: „Ще седнем, ще си пуснем някое кинце, ще хапнем, ще пийнем, ще отпуснем душите. Ще си лафим и ще се разберем за оценката. А като ударя едно вино, може да ми дойдат други идеи“. Ангелов се обръща към студентката и с репликата: „Дай цунка“, пита я също: "Кога ще ми дойдеш на гости?". В продължение на материала преподавателят кани студентката на "весел уикенд".

*********************
На 14 декември от 10 часа в Каварна ще се открие паметник на Еранос Ераносян – предупредил каварненци за нападението на башибозука по време на руско-турската война и загинал в отбраната на Каварна. Очаква се официални гости на събитието да бъдат посланикът на Армения в България Сергей Манасарян, генералният консул на Русия във Варна Анатолий Щелкунов, представители на Арменската общност във Варна и други.
Паметникът на Еранос Ераносян ще бъде поставен на едноименната улица в града във връзка с честване на 130-годишнината от Руско-турската освободителна война.
НДТ 6 декември 2007 г.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди