изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:53 EET
Coindesk: България е конфискувала биткойни за над $3,3 милиарда!    
Новини Провал в организираната престъпност на България може да доведе до изземването на повече от 200 000 биткойни - които се оценяват на над 3 милиарда американски долара по сегашния курс, пише coindesk.com. Според информация на Югоизточния правоприлагащ център (SELEC) са били арестувани 23-ма български граждани по време на секретна операция. Според предварителна информация, конфискуваната криптирана валута е на стойност около 3,3 милиарда американски долара.

Българските власти коментират: "Нарушителите са предпочели биткойните, тъй като е по-трудно да бъдат проследени и арестувани". Което засега остава неясно е какво ще прави българското правителство с тази огромна сума, пише coindesk.com. Засега не е съвсем ясно доколко е достоверна информацията на американския сайт. Сред много коментари под тази доста спорна публикация е и този на Димитър Димитров, който пише: Аз съм от България и мога да ви кажа, че хората от България никога няма да видят тези биткойни, използвани за по-добра инфраструктура. Най-корумпираната страна в Европа, а хората в България са страхливци. Аз съм българин, но съм един от малкото, които не се страхуват.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди