изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:09 EEST
МОДЕРЕН КАБИНЕТ С КУХНЕНСКИ КЪТ ЩЕ РАДВА УЧЕНИЦИТЕ В ОУ “ХР. СМИРНЕНСКИ”    
ОбразованиеНа 6 декември – навръх Никулден, в ОУ “Христо Смирненски” в Генерал Тошево официално беше открит новият многофункционален кабинет по технологии и предприемачество със специално обособен кулинарен кът в него.

 Отсега нататък учебното заведение и преподавателите в него може да се гордеят с прекрасно помещение, което е оборудвано по последен писък на модата. Кулинарният кът разполага със съвременен кухненски остров, мивка и по два електрически котлона, фурни и аспиратора.



След тържественото откриване децата от клуб “Сръчен кулинар” към ОУ “Хр. Смирненски” с преподавател Галя Янева запознаха своите съученици и гостите на събитието с най-популярната рецепта за приготвяне на ястие за празника Никулден – пълнен шаран. В края на събитието младите кулинари имаха възможността първи да се докоснат до чудесните условия на новия кухненски кът в учебното заведение. С подкрепата на своите родители и учители, децата от клуба бързо се захванаха за работа. Те направиха различни сандвичи, салата и, разбира се, риба за Никулден, които в края на деня вкусно, вкусно похапнаха.
Средствата за създаването на новия кабинет по технологии и предприемачество с кулинарния кът в него са от  Министерството на образованието и науката.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди