изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:54 EEST
Синоптикът Петър Янков разкри ще имаме ли снежна Коледа и с какво време ще изпратим 2017-а    
Времето Валежи от сняг ни очакват на Коледа и в края на годината. Това показват прогнозите на синоптиците, относно времето през предстоящите почивни дни. “По време на коледните празници ще има увеличение на облаците и валежи от сняг. Очаква се да бъде по-сухо в началото на почивните дни (23, 24 декември), а на 25, 26 и 27 да вали сняг. След това се очертава да има снеговалежи отново на 30 и 31 до обед. На новогодишната нощ ще спре да вали и небето ще бъде ясно.

Преобладаващо стабилно и сухо време се очаква през първите дни на 2018 г. Прогнозите са сняг да вали отново чак около 4-5 януари”, заяви пред “Труд” синоптикът Петър Янков. През тази седмица пък слънчевото време ще се наблюдава почти навсякъде в страната. Прогнозите на синоптиците са температурите да достигнат до 15-17 градуса. “Почти пролетни температури ще преобладават през цялата работна седмица. Четвъртък се очаква да вали дъжд и слабо да се понижат температурите (между 9 до 14 градуса). В петък ще се появи южен вятър и градусите бързо ще се повишават до близо 15-17 градуса в традиционно най-топлите места. Валежи от дъжд и сняг можем да очакваме отново през идния уикенд”, допълни Петър Янков.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди