изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:37 EEST
ГРЕЙНАХА СВЕТЛИНИТЕ НА КОЛЕДНАТА ЕЛХА И В ШАБЛА    
Коледа На площада пред НЧ „Зора 1894“ в Шабла символично бяха запалени светлините на градската елха. Малки и големи бяха нетърпеливи да посрещнат най-обичания белобрад старец, Дядо Коледа. За да го поздравят с наближаващите святи коледни празници, бяха дошли възпитаниците на ДГ „Дора Габе“, вокалната група „Мелъди“ с ръководител Силвия Вангелова и най-малките танцьори от „Бърборино“ в града, водени от Гергана Дафова.






За Коледа всички деца си пожелават нещо от добрия старец. Писмата на първокласниците Валентин Михайлов и Кристиян Георгиев от Шабла трогнаха най-много Дядо Коледа и той ги сподели на всички.
И тази година
добрият белобрад старец не забрави малчуганите от Шабла. За всяка група от детската градина и на всеки класен ръководител той даде по торба лакомства.
Празнични фойерверки озариха небето над града, светна градската елха и с това беше открита коледно-новогодишната програма в община Шабла.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди