изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:15 EEST
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПОСРЕЩНА МАЛКИТЕ ХУДОЖНИЦИ ОТ СУ „П. Р. СЛАВЕЙКОВ“    
Коледа    Малки художници от начален курс от СУ „П. Р. Славейков“ вчера гостуваха в Областна администрация Добрич. Повод бе изложбата, която е подредена във фоайето на първия етаж в сградата. Възпитаниците на средното училище бяха посрещнати от областния управител Красимир Кирилов, който им благодари за чудесните рисунки и ги поздрави с предстоящите коледно-новогодишни празници.


Малчуганите разказаха на Кр. Кирилов, че обичат да рисуват и обещаха и друг път да гостуват със свои рисунки. Децата бяха единодушни, че снежните човеци, елхите, Дядо Коледа и всички зимни приказки по платната им са тяхно дело, без помощта на мама, баба или госпожата. За красивите рисунки и старанието всеки от малките художници получи подарък – папка, блок за рисуване и цветни моливи.
    Красимир Кирилов съобщи, че две от рисунките – на Полина Петрова от IV „е“ клас, и на Камен Тодоров от III „в“, ще бъдат изпращани към институции като поздравителна картичка от името на областния управител.
Ученици и учители разгледаха изложбата и си направиха снимки пред триметровата елха в Областна администрация.







 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди