изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:54 EEST
ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ШОФЬОРИ НАПЪЛНИХА АРЕСТА    
Ред и сигурностПияни и дрогирани шофьори прекараха по едно денонощие в ареста, сочи справката на ОД на МВР – Добрич. На 9 декември, около 20.50 часа, в с. Оброчище е спрян за проверка лек автомобил Фолксваген, без регистрационни номера. Установено било, че шофьорът, С.А., на 32 години, от с. Оброчище, е неправоспособен и управлява автомобила пиян -  с 1,65 промила алкохол. С 2,10 промила е заловен да шофира 47-годишният И.А. от с. Долина.


По-малко пиян, с 1,27 промила, но пък посред бял ден, е задържан И.П., на 34 години, при проверка на лек автомобил Фолксваген в Балчик.
На 9 декември, около 16.50 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил Фолксваген. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Д.А. (23 г.) от с. Воднянци.
На 10 декември, около 15.50 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил Смарт с варненска регистрация, управляван от Г.З., на 20 г., от град Добрич. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, тестът отчита положителен резултат за употребата метаамфетамин.
На 10 декември, около 09.55 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил Фолксвагенм без регистрационни табели, управляван от криминално проявения и неправоспособен К.К. (49 г.) от град Добрич. Всички провинили се водачи са задържани за 24 часа. НДТ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди