изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:21 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА


  • С МНОГО ОБИЧ честитим рождения ден на един млад човек – Светослав Петков – собственик на магазин „Лайт вижън“. И тъй като е избрал светлината за свой бизнес, ние му желаем светлина във всичко, с което се заеме. Желаем му да продължи да търси и намира новото и модерното. Да продължи да гледа света от високо и докато неговият дрон запечатва за историята всичко светло и красиво, нека получава от този свят много обич и светли преживявания. И разбира се – желаем на Светльо много щастие с любимата му – Йоанна!  
  • ДНЕС в община Тервел категорично ще има голям празник – поводът е рожденият ден на зам.-кмета Дияна Илиева. Една дама, доказала през годините, че напълно заслужава всички поздрави, благопожелания и благодарности, които ще получи на днешния ден - просто, защото е такава, каквато е – неуморен работохолик, отдал всичките си сили на по-доброто настояще и бъдеще на общината! Здраве, обич, добри приятели и сбъднати мечти желаем на рожденичката ние от НДТ! Желаем й още много спечелени проекти! И дълги години със същия ентусиазъм и дух да работи за хората на общината!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ден казваме днес и на директора на завода за ел. табла Никогос Хубесарян. Пожеланията на НДТ са за здраве, щастие, късмет и много бизнесуспехи!
  • РОЖДЕНИК е днес Светлозар Стоянов – общински съветник и главен счетоводител на Търговско-промишлената палата. Нека е здрав, нека е обичан от прекрасната си съпруга, нека порасналите му синове продължат да го радват и нека са пълни трезорите на търговската палата!

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди