изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:24 EET
СПИПАХА IT ИНЖЕНЕР С ПОРНО С ДЕЦА И ЖИВОТНИ    
Новини27-годишен компютърен инженер от престижна софийска фирма е задържан за разпространение на порно с деца и животни при спецоперация на ГДБОП в четвъртък.


Това съобщи ръководителят на службата Кирил Георгиев. Сигналът е подаден от РЗБОП-Плевен, съобщиха от МВР. В дома на Т.Б. в кв.”Мусагеница” са намерени компютърни системи, дискове, различни порнографски материали, два фотоапарата и памет за тях. На филмите и снимките има сексуални сцени между възрастни и деца от 3 до 10 години. Заснети са сцени на насилие, има и снимки на блудствени действия между животни и деца, обясниха от полицията. Порно снимките са основно на деца от бившия СССР и Далечния изток.
В мобилния телефон на инженерa са намерени снимки на голо тримесечно бебе. Ясно е, че мъжът няма роднински връзки с него, тепърва ще се установява кое е детето.
Порноматериалите Т.Б. разпространявал чрез dc.bol.bg. Активните потребители на програмата са били над 3000.
Компютърният инженер е действал сам, дори жената, с която е живеел, не е била наясно какво прави.

КЛОНИРАХА КОТКИ, СВЕТЕЩИ В ЧЕРВЕНО

Преди пет години учени откриха метод за клониране на домашни котки. А сега са се научили да манипулират гените, за да променят "цвета на козината" на мяукащия любимец, съобщава ИТАР-ТАСС.
Група изследователи от южнокорейския Gyeongsang National University съобщиха, че са успели да клонират котка, като предварително са модифицирали един от гените, така че да промени цвета на козината й.
Изследователите заявиха, че трите котенца, родени от турска ангорска котка, на ултравиолетова светлина червенеят, защото в клетките на кожата им присъства червен флуоресцентен белтък.
Очаква се, че изследванията на клонираните червени котки ще бъде от полза за лечението на редица наследствени заболявания при животните и хората.
Те също така ще помогнат за възпроизводството на редки животни, като тигри и диви котки, които са заплашени от изчезване. Първата клонирана котка се е родила в САЩ през 2002 г. 
НДТ – 14 декември 2007 г.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди