изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:41 EET
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА



  • РОЖДЕНИЧКА днес е директорката на училището по изкуствата „Св. Кл. Охридски“ Маргарита Манева. На младата дама, която продължи и развива прекрасните традиции на прекрасното училище, прославило Добрич зад пределите на България, желаем много здраве, много обич, много успехи… Нека всеки ден се радва на усмивките на учениците и уважението на колегите! И на възхищението на добричлии от поредния връх, покорен от „охридци“!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на кмета на село Черна Иван Марев. Здраве, лични успехи и отговорен труд за благото на селото желаем на рожденика!
  • ИЗПРАЩАМЕ поздрави в аванс на бившия колега, актьора Иван Апостолов, който празнува рожден ден утре. И макар от години да проявява своя талант и размах в столицата, той остава приятел на Добрич, на когото желаем здраве, успехи, обич и късмет!
  • РОЖДЕНИЧКА в неделя е колежката Валя Янева – журналист в Дарик радио. За здраве и много сбъднати мечти са нашите пожелания от сърце. И нека хубавите новини я намират сами!
  • ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме в аванс на Калина Станева, която празнува рожден ден в неделя. От здраве и успехи, щастие и добри приятели  да не се отърве й желаем ние от НДТ!
  • С ПЕСЕН ДА ПОСРЕЩНЕ неделния си рожден ден желаем на главния диригент на хор „Добруджански звуци“ Елвира Пастърмаджиева. На талантливата дама желаем още много здраве, много успехи, много покорени световни сцени и много светлина и музика в живота!



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди