изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:35 EEST
СЛАВЕЙКОВЦИ УЧАСТВАХА В КОЛЕДНА РАБОТИЛНИЧКА В БИБЛИОТЕКАТА    
КоледаВ интерактивния кабинет на Регионална библиотека „Дора Габе” се проведе творческа работилница „Скъпи Дядо Коледа”, по повод предстоящите светли Рождественски празници, с ученици от IVв  клас при СУ „П.Р.Славейков”, с класен ръководител Румяна Димитрова.


На децата бяха показани идеи за изработване на коледни картички с помощта на множество техники  - waterfall, 3D ефекти, магически и трансформиращи картички и др. Те създадоха с много старание прекрасни подаръци-картички за своите любими хора с помощта на цветни картони и листи, бои, блестящи маркери, химикали и атрактивни стикери, копчета, природни материали и др., и истински се забавляваха, докато творят.



Библиотечен специалист представи на четвъртокласниците книгите „Картички за всеки празник”, „Художествени идеи и проекти” от фонда на сектор „Работа с деца”, от които те могат да почерпят много оригинални идеи за своите поздравителни картички и празнични украси и да създадат настроение и уют в своя дом или класна стая за най-красивите и обичани коледни празници.
Накрая целият клас разгледа обновения сектор „Работа с деца”. Учениците и тяхната преподавателка останаха възхитени от оригиналната, изцяло ръчно изработена коледна украса, от красивия интериор и споделиха желанието си да се върнат отново за срещи с любими книги и автори, както и да участват в нови съвместни инициативи. НДТ
Снимки: Регионална библиотека

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.45 секунди