изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:46 EEST
Извънредно и само в БЛИЦ! Стрелба в центъра на София! 2 куршума по мъж в джип БМВ! /ОБНОВЕНА/    
Новини Жесток екшън се е разиграл преди минути в центъра на София, научи БЛИЦ. От МВР потвърдиха информацията ни. Неизвестен засега мъж е открил огън по друг мъж, който се е движил в джип БМВ. Мъжът е прострелян в рамото и на още едно място!

Пострадалият е откаран незабавно в реанимацията на ВМА, където лекарите започнаха да го оперират. За момента няма опасност за живота му. Криминалистите предприеха серия от заградителни мероприятия в търсене на стрелеца.
*******
Полицаи от СДВР предприемат действия за изясняване на обстоятелствата около инцидент в града към 8.40 часа. Както БЛИЦ първо писа в района на ул. „Дунав“ 43-годишен е бил прострелян в автомобила си. Иво Стаменов не е имал лична карта в себе си. Той е откаран в болница за оказване на медицинска помощ от случайно минаваща линейка, научи БЛИЦ. Раните му са кървели силно, тъй като носилката и линейката били облени в кръв, твърдят очевидци. Районът е заграден, извършва се оглед, предприети са издирвателни действия.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/uzhas-krv-se-stichala-ot-lineykata-dokato-karala-prostrelyaniya-v-tsentra-na-sofiya-danchen-sluzhitel-ivo-stamenov-km-bolnitsata_news565517.html
Полицаи от СДВР предприемат действия за изясняване на обстоятелствата около инцидент в града към 8.40 часа. Както БЛИЦ първо писа в района на ул. „Дунав“ 43-годишен е бил прострелян в автомобила си. Иво Стаменов /данъчен служител/ не е имал лична карта в себе си. Той е откаран в болница за оказване на медицинска помощ от случайно минаваща линейка, научи БЛИЦ. Раните му са кървели силно, тъй като носилката и линейката били облени в кръв, твърдят очевидци. Районът е заграден, извършва се оглед, предприети са издирвателни действия.
********************
Служителят на НАП Ивайло Стаменов Цветков е бил причакан от нападателите си на метри от входа на детска градина в центъра на София, за което първо БЛИЦ съобщи. Срещу мъжа е стреляно почти от упор. Това обясни пред „Хоризонт“ директорът на Столичната полиция старши комисар Ивайло Иванов. Той допълни, че 43-годишният служител на Националната агенция по приходите не е криминално проявен. В момента състоянието му е тежко. Полицията работи по абсолютно всички версии за стрелбата – от поръчково покушение до лични мотиви, обясниха още от Столичната дирекция на вътрешните работи. Два са изстрелите проникнали през стъклото на автомобила на служителя на НАП, съответно има и две наранявания, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров. Простреляният е бивш полицейски служител, след това е започнал работа в НАП и по това се работи. Работи се по всички версии, добави главният прокурор. От СДВР съобщиха, че простреляният е ръководен служител на НАП. Работи се по всички версии. Джипът е бил в движение, когато е стреляно по него. Служителят на НАП е бил сам в автомобила си и е пътувал за работа. От СДВР нямат информация да е бил заплашван. Още не е приключил огледът. Проверяват се всички камери в района и записите ще бъдат изгледани. Има няколко души свидетели на инцидента, които ще бъдат разпитани, добавиха още от СДВР. Районът още е отцепен от полицията. Очевидци са разказали, че са чули три изстрела.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди