изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:57 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - 16-18.12.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - 16-18.12.2017



На 15 декември е проведена специализирана полицейска операция срещу противодействие на разпространението и съхранението без разрешение на правопритежатели на стоки, носещи запазени търговски марки. В хода на операцията е извършена проверка на два търговски обекта, находящи се по бул. „25-ти Септември” и ул. „Независимост” в град Добрич. В хода на проверките в първия обект са установени и иззети68 броя спортни дрехи с марките „Адидас” и „Найк”. При извършената проверка в търговския обект по ул. „Независимост” са иззети 21 броя дамски чанти, раници, портфейли, колани и маратонки от марката „Луй Витон”. По двата случая са образувано досъдебни производства по описа на сектор ПИП при ОД МВР Добрич.

На 16 декември, около 09:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект, находящ се в град Балчик. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 50 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 16 декември, около 09:45 часа по ул. „Батовска” в град Добрич е спрян за првоерка лек автомобил „Мерцедес”, управляван от С.Т. (31 г.) от град Добрич. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен тест за употребата на кокаин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 декември, около 23:10 часа е извършена проверка на Д.Щ. (27 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,8 грама, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 декември, около 21:30 часа в град Каварна е спрян  за проверка лек автомобил „Форд” с варненска регистрация., управляван от Я.Я. (48 г.) от град Каварна. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 0,64 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 декември, около 18:36 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на град Балчик. Установено е, че чрез взлом на вратопрозорец, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 120 лева, златни накити с тегло около 28 грама, лични документи и вещи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

На 17 декември, около 14:14 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на град Балчик. Установено е, че чрез отварян на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор и компютърна конфигурация. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17 декември, около 00:35 часа е получено съобщение за нарушаване на нощната тишина от ресторантски комплекс, находящ се в градски парк „Свети Георги” в град Добрич. На място е установено, че в възникнал спор между клиенти и персонала на заведението, което прераства в сбиване. При намесата на полицейските служители, единия от тях е ударен в областта на лицето от криминално проявения М.Г. (38 г.) от град Варна. Същия е задържан за 24 часа. Уведомена РП Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 17 декември, около 17:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с ранене по ул. Н. Петков” в град Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Алфа” с добричка регистрация, управляван от С.С. (30 г.) от град Добрич удря пресичащата пътното платно 67-годишна жена от град Добрич. Вследствие на инцидента, цената е настанена в реанимация в МБАЛ Добрич с черепно мозъчна травма, с опасност  за живота. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17 декември, около 15:30 часа по пътя между с. Змеево и с. Дропла, обл. Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Мазда” с варненска регистрация. В хода на проверката е установено, че регистрационните табели на МПС са издадени за друг автомобил. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 декември, около 14:20 часа по ул. „Бойчо Огнянов” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” със старозагорска регистрация, управляван от криминално проявения Х.С. (25 г.) от град Варна. В хода на проверката е установено, че водача на МПС е неправоспособен и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди