изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:36 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - 22-18.12.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - 22-18.12.2017


На 21 декември в 10,06 ч., чрез ЕЕН 112 в Първо РУ Добрич е получено съобщение от  О. Д., на 27 г. от гр. Добрич, за това, че за времето от лятото на 2016 г. до 10,06 ч. на 21.12.2017 г., от необитаемо жилище на сестра му К. Ф., на 32г. в ж.к. "Балик", неизвестно лице чрез демонтаж е отнел 3  броя вътрешни ПВЦ врати ведно с касите. Образувано е досъдебно производство.

На 22 декември в 02,30 ч. в гр. Добрич по ул. "Васил Левски", служители на Първо РУ Добрич забелязват четири лица в момент на подготовка за употреба на наркотични вещества. Върху мобилен телефон е установено бяло прахообразно вещество, а до него е установено полиетиленово пликче с размери със съдържание бяло прахообразно вещество. Установена е самоличността на лицата: Т.Н., на 20 г. - известен на МВР, Г. П., на 21 г. - неизвестен на МВР, О. А., на 17 г. - неизвестен на МВР, тримата от гр. Добрич и М. С., на 20 г. от с.Камен- неизвестен на МВР. Установено е, че бялото вещество е амфетамин с общо тегло 1.2 грама, а четиримата  са задържани в РУ за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 21 декември в 14,40 ч. е получено съобщение от служител към "Енерго про мрежи" АД, за неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа на "Енерго про мрежи" АД на адрес гр. Балчик, в.з. "Овчаровски плаж- юг", собственост на И. Б., на 51 г. от гр. Пловдив - известен на МВР. Установено е, че от началото на 2017 година до 21.12.2017 г., неизвестно лице е осъществило неправомерно присъединяване към електроразпределителна мрежа на "Енерго про мрежи" АД, чрез използване на кабел. Образувано досъдебно производство.

На 21 декември, в 17,14 часа в гр. Добрич по ул. "Хан Тервел" до бивш "Феникс ресурс", в посока бул. "Добруджа" от служители на СПП- Добрич е спрян за проверка лек автомобил "Деу" с водач И.А., на 52 г. от с. Ведрина - неизвестен на МВР. При проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита 1.60 промила алкохол в издишания от водача въздух. Образувано е бързо производство, задържан за 24 часа.

На 21 декември, в 18,30ч. в гр. Балчик, на паркинг на магазин "ЦБА" при посещаване на сигнал от служители на РУ Балчик за възникнало ПТП между лек автомобил «Тойота», с ТХ регистрация, с водач Т. И., на  54 г. от гр. Балчик - неизвестен на МВР и лек автомобил "Ауди", с ТХ регистрация, с водач Б.Б., на 24 г., неизвестен на МВР. При извършената проверка за употреба на алкохол на водача Т.И. с техническо средство е отчетено наличие на 1.28 промила в издишания от водача въздух. Образувано е бързо производство, задържан за 24 часа.       

На 21 декември, в 17,00 ч. в гр. Добрич по ул. "Бойчо Огнянов" служители на Първо РУ Добрич спират лек автомобил "Пежо", с ТХ регистрация с водач И.И., на 25 г. от гр. Добрич - известен на МВР и пътник С.А., на 27 г. от гр. Добрич - известен на мвр. При последвалата проверка в автомобила се намериха и иззеха две полиетиленови пликчета с размери 4 х 5 см., съдържащи суха тревна маса с тегло 0,9 гр. и три полиетиленови пликчета с размери 4 х 5 см., съдържащи кафяво прахообразно вещество с тегло 2,7 гр., реагиращи на канабис и амфетамин. Водачът е изпробван за наркотични вещества с техническо средство, което отчита положителен резултат за наличие на амфетамин. Образувани са бързи производства, лицата  са задържани за 24 часа.       

На 21 декември,  в 21,50 ч. в гр.Добрич по ул. "Сан Стефано" служители на Първо РУ Добрич извършват проверка на лек автомобил «Опел»,  с водач лицето И.И., на 19 г. от село Плачи дол- неизвестен на МВР и пътник- К. Д., на 17 г. от село Плачи дол- известен на МВР, в който е открито полиетиленово пликче с вещество, реагиращо на канабис с тегло 0.3 грама. Образувано е бързо производство, задържан за 24 часа.       

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич  има регистрирани два пожара с нанесени материални щети и два пожара без загуби.

ОД НА МВР – ДОБРИЧ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди