изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:33 EET
Външно бие тревога! Всеки българин, запътил се или живеещ в Гърция, трябва да внимава - там е истински апокалипсис!    
По света Във връзка с обилните снеговалежи в Гърция, движението на моторни превозни средства е затруднено в отделни участъци в окръзите Драма, Родопи, Флорина, Пелас и Арта на област Западна Македония и Тракия, Арголида, Аркадия в област Пелопонес, Етолия и Ахея в област Ахарне, Евия, Фтиотида, Евритания в Централна Гърция, Кардица и Магнисия в област Тесалия. Това съобщиха от пресцентъра на Външното ни министерство.

В района на столицата ситуацията е под контрол с изключение на затворени участъци на ул. „Пендели“ в посока Неа Макри, уточняват още от МВнР. Поради лоши метеорологични условия, към момента, са затворени пристанищата в Рафина и Лаврио, а един кораб от пристанище Пирея до Цикладите е отменен. За някои по-малки пристанища рейсовете се осъществяват след решение на капитана на плавателния съд. Към момента остават затворени периферни пътища, като основните пътни артерии може да се считат за нормално проходими в зимни условия. Посолството на Република България в Атина информира, че към момента не са постъпвали сигнали от наши сънародници за възникнали проблеми във връзка с пътната обстановка. Очакванията на метеоролозите са за ново влошаване на времето по-късно през днешния ден. БЛИЦ припомня, че снежният апокалипсис в южната ни съседка взе първата си жертва.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди