изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:03 EET
ХОРОСКОП ЗА 31 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 31 ДЕКЕМВРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Правете неща, които ви успокояват и ви дават усещане за умиротворение. Похарчете пари, за да направите дома си уютен. Разбира се, ако ви остане време за всичко това.
ТЕЛЕЦ - Днес ще се чувствате спокойни и уверени, но няма да ви се иска да ви закачат много-много. Сериозните разговори ще ви отегчават. Помогнете на някого, без да се афиширате.
БЛИЗНАЦИ - Ще се чувствате добре, защото ще получите вниманието и любовта на околните. Нещата ще се развиват според очакванията ви, а това ще ви донесе удовлетворение.
РАК - Преди обяд бихте могли да свършите невероятни неща, стига да не ви домързи. Следобед всичко, което правите ще придобие по-материален характер, но това не пречи да влагате и творчество в дейността си.
ЛЪВ - И днес ще сте в чудесна форма и добро настроение, но ще ви се наложи да се позанимавате и с разни дребни проблемчета. Със сигурност ще намерите на кой друг да ги възложите. Бива си ви.
ДЕВА - До обяд ще ви е доста напрегнато, особено, ако се налага да ходите по учреждения и да уреждате разни изостанали или позакъснели сметки. А нещата всъщност стават така, както сами си ги наредим, нали.

ВЕЗНИ - Доста напрегнат ден (нормално като за преди празник между впрочем). Ще имате достатъчно хъс да свършите дори и немислимото. Гледайте да не изпадате в дългове, а да ги разчистите.
СКОРПИОН - Гледайте до обяд да приключите с важните служебни задължения, защото следобед ще имате свои собствени, на които ще трябва да отделите не малко време.
СТРЕЛЕЦ - Ще се опиянявате от собствените си способности. По-добре правете нещо по-полезно, например да въведете ред на работното си място и да изхвърлите всички ненужни бумаги.
КОЗИРОГ - Освободете въображението си и се забавлявайте. Настроението ви ще е много заразително и ще повлияе на всички около вас особено благоприятно. Е, още е малко рано да започвате празника.
ВОДОЛЕЙ - Днес до обяд ще сте под пара, но по-късно нещата ще се поуспокоят и всичко ще става по-спокойно и по-бавно естествено. Не приемайте всичко, което ви казват, прекалено лично.
РИБИ - До обяд гледайте да уредите всички сметки, които има за уреждане, защото след това ще се наложи да вършите хиляди други неща. Бъдете готови за промени.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди