изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:31 EEST
НОВАТА 2018 ГОДИНА ТОКУ-ЩО ДОЙДЕ В ДОБРУДЖА ОТКЪМ НОС ШАБЛА. ЧЕСТИТО НОВАТА 2018 ГОДИНА!!!    
Коледа
ДОБРУДЖАНЦИ, ПОНЕ ЕДНО НЕЩО Е НЕВЪЗМОЖНО ДА НИ ОТНЕМАТ - ПЪРВИ В БЪЛГАРИЯ ДА ПОСРЕЩАМЕ НА НОС ШАБЛА 19 МИНУТИ ПО-РАНО ВСЯКА НОВА ГОДИНА! ТОКУ-ЩО НОВАТА 2018 ГОДИНА ДОЙДЕ В ДОБРУДЖА, ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ!!! ДА Е ЩАСТЛИВА, ДА ВИ ДОНЕСЕ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, ДА Е МИРНА И ПЛОДОВИТА, ДА ВИ ДОНЕСЕ ОЩЕ ИСКРЕНИ И ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ, СМЕЛОСТ И БОРБЕНОСТ. КЪДЕТО И ДА СЕ ПО СВЕТА, БЪДЕТЕ ДОБРИ, ОБИЧАЙТЕ ДОБРУДЖА, ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРИЯ, ОБИЧАЙТЕ РОДИНАТА, ОБИЧАЙТЕ ОТЕЧЕСТВОТО!!! ЧЕСТИТА НОВАТА 2018 ГОДИНА! НАЗДРАВЕ!











Астрологична и нумерологична прогноза за 2018 година

КАКВО НИ ЧАКА ПРЕЗ НОВАТА 2018-ТА ГОДИНА? АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНАТА ПРОГНОЗА НА КРЕЯ

2018 – ВАЖНИ АСТРОЛОГИЧЕСКИ СЪБИТИЯ ПРЕЗ ГОДИНАТА

1. РЕТРОГРАДНИ ПЛАНЕТИ

ЮПИТЕР /09.03-11.07/ от 9-ти Март до 11-ти Юли 2018-та в знака Скорпион.
Неблагоприятно /или обратното/ за водене на юридически дела, обикновено решенията се бавят.

МЕРКУРИЙ /23.03-15.04/ от 23-ти Март до 15-ти Април 2018-та в знак Овен.
Всичко подлежи на преразглеждане и рестарт. Опасност от грешки при подписване на документи и договори.

САТУРН /18.04-06.09/ от 18-ти Април до 6-ти Септември 2018-та в знака Козирог.
Не добър период за покупко-продажби на недвижимо имущество.

МАРС /27.06-28.08/ от 27-ми Юни до 28-ми Август 2018-та във Водолей и в Козирог .
Неблагоприятен период за започване на нови проекти, опасност от злополуки.

МЕРКУРИЙ /26.07-19.08/ от 26-ти Юли до 19-ти Август 2018-та в знака Лъв.

ВЕНЕРА /06.10.-16.11/ от 6-ти Октомври до 16-ти Ноември 2018-та в знака Скорпион и във Везни.
Неблагоприятно за сключване на брак и за козметични операции, благоприятно за преразглеждане на партньорски взаимоотношения /ако буксуват/, необвързаните имат шанс да срещнат любовта.

МЕРКУРИЙ /17.11-07.12/ от 17-ти Ноември до 7-ми Декември в любимия на мен – Стрелец. Всичко подлежи на преразглеждане и рестарт.

2. СЛЪНЧЕВИ ЗАТЪМНЕНИЯ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА

Има ТРИ – 15.02, 13.07, 11.08.

Ето и подробностите :

Частично слънчево затъмнение – 15 Февруари 2018-та в 22 часа и 03 мин. стандартно българско време на 27 градуса и 08 мин. във Водолей.
 
Частично слънчево затъмнение – 13 Юли в 2018-та в 06 часа и 02 мин. лятно българско време на 20 градуса и 41 мин. в Рак.
 
Частично слънчево затъмнение – 11-ти Август 12 часа и 47 мин. лятно българско време на 18 градуса и 42 мин. в Лъв.

По време на затъмнение, съзнанието е замъглено. Слънчевите влияят предимно на макрокосмоса, тоест на събития, които са вън от обсега на нашия контрол. Едно затъмнение се усеща някъде към 1-2 седмици преди и след него.

Влиянието ще засегне предимно родените на горепосочените дати, както и тези, които имат проблеми с гръбнак и/или сърдечно-съдова система.

Засегнати също могат да бъдат и хора, които имат планетарни стелиуми около градусите, на които стават затъмненията. За незапознатите, препоръчвам консултация със специалист.

3. ЛУННИ ЗАТЪМНЕНИЯ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА

Има ДВЕ – 31.01, 27.07.
Ето и подробностите :

Пълно лунно затъмнение – на 31-ви Януари 2018-та в 15 часа и 38 мин. стандартно българско време на 11 градуса и 37 мин. в Лъв.
 
Пълно лунно затъмнение – 27-ми Юли в 23 часа и 22 мин. лятно българско време на 04 градуса и 45 мин. във Водолей.

Лунните затъмнения имат отношение към микрокосмоса, тоест към това, което се случва вътре в нас, тъй като Луната управлява човешката психика. Едно затъмнение се усеща към 1-2 седмиции преди и след него.
Влиянието ще засегне родените на датите, на които стават затъмненията, метеозависимите хора, както и тези с по-лабилна психика.

Засегнати също могат да бъдат и хора, които имат планетарни стелиуми около градусите, на които стават затъмненията. За незапознатите, препоръчвам консултация със специалист.

4. КОРИДОРИ НА ЗАТЪМНЕНИЕ ПРЕЗ 2018 ГОДИНА

Има ДВА : /31.01-15.02/, /13.07-27.07/.
Ето и подробностите :

През 2018-та година има два коридора на затъмнение. Единият през ФЕВРУАРИ и вторият – през ЮЛИ, като вторият е съчетан и с двудневен обратен ход на Меркурий. Описаните периоди между две затъмнения са така наречените КОРИДОРИ на ЗАТЪМНЕНИЯТА. Датите не са фиксирани.

ФЕВРУАРИ /31.01-15.02/ – стартира с пълно лунно затъмнение на 31-ви Януари и продължава до слънчевото на 15-ти Февруари 2018.
 
ЮЛИ /13.07-27.07/ – стартира с частичното слънчево затъмнение на 13-ти Юли и продължава до пълното лунно на 27-ми Юли 2018.

Можете да ползвате коридорите за ОКОНЧАТЕЛНО ПРИКЛЮЧВАНЕ С НЯКАКЪВ ЗДРАВОСЛОВЕН ПРОБЛЕМ. Има такива, които са решими по оперативен път или друг някакъв начин. Максимално удачно за целта е времето от 31-ви Януари до 15-ти Февруари, както и от 13-ти до 25-ти Юли 2018-та.

Коридорите на затъмненията са периоди, в които някои от нас могат да бъдат поставени пред сериозни предизвикателства. Нооо, без трудности – израстване няма! Необходимо зло, което всъщност дава възможности. Неслучайно в японския език се ползва един и същ йероглиф, с който се бележат думите „криза” и „възможност”. Хората, които преминават през най-жестоките житейски изпитания са всъщност хората, които успяват да трансформират в най-висока степен себе си.

Времето на коридорите на затъмнения се характеризира с „необратима сила” върху нас, тоест събитията са крайни и категорични. В зависимост от характера на човек, израженията ще са двупосочни. Екстровертите ще се поддават на скандали, гняв, конфликти, раздразнение. Интровертите ще се поддават на тревожност, скованост, депресивни състояния. Напомням само, че ресурсите за справяне с положението са скрити винаги дълбоко вътре в нас.

СЪВЕТВАМ: Без значение кого напускате в този период /работа, членство някъде или пъртньор/, раздялата ще е завинаги, така че……….

НЕПОДХОДЯЩО: Новите начинания, започнати сега няма да се увенчаят с успех, по-добре е да изчакате времето след коридорите. Не е добра идея да сключите брак. Нито да регистрирате фирма, нито да отворите офис, заведение, кантора или магазин. Взетите решения или действията под влияние на емоцията няма да са правилните.

ПОДХОДЯЩО е за разчистване на стари сметки, приключване на лизингови схеми и финансови задължения, закриване на кретащи фирми, поправяне на влошени взаимоотношения, изплащане на кармични дългове, окончателно приключване на някакъв влачен във времето здравословен проблем.
Изхвърлете зад борда всичко ненужно, независимо дали е под формата на безполезни дейности, непотребни вещи или хора, които вече не са в крак с вашето развитие.

Стремете се към хармония, старайте се да пазите добрия тон и полагайте повече грижи за себе си /в трите посоки/. Не забравяйте, че човек е триединство от тяло, разум и душа.

5. ЮПИТЕР НАПУСКА СКОРПИОН И ВЛИЗА В СТРЕЛЕЦ.

Ако случайно имате скъп на сърцето Ви някой, роден в периода между 7-ми Ноември и 3-ти Декември, или ако Вие сте се родили тогава, то струва си да прегледате следващите редове. Хвърлете бегъл поглед и ако имате асцендент в знака Скорпион /от 15-ти до 30-ти градус/, или Стрелец първа декада. Също и ако сте Риби /втора и трета декада/ или първодекаден Овен или Лъв. В противен случай, можете да ги пропуснете.

Възкачването на Юпитер на своя трон ще се случи при изгряващи Риби /друг юпитеров знак/ и ден след точното новолуние в Скорпион. Въпросното астрологическо събитие се случва веднъж на всеки 12 години, а именно – ЮПИТЕР, най-големият добротворец в Слънчевата система, който е символ на късмета и преуспяването, ЩЕ ВЛЕЗЕ в СТРЕЛЕЦ на 8-ми Ноември 2018-та в 14 ч. 39 мин. стандартно българско време. Дотогава той ще обитава знака Скорпион. На 3-ти Декември 2019-та ще напусне Стрелец и ще влезе в Козирог

Това, върху което искам да насоча фокуса е, че периодът от началото на Януари до 8-ми Ноември ще бъде един от НАЙ-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ за родените между 7-ми и 23-ти Ноември СКОРПИОНИ.

За останалите Скорпиони имам също добри новини – те ще се ползват от подкрепата на съзидателният секстил на Сатурн. Естествено ще има и изключения /необходима е за целта консултация със специалист/.

Болдваният по-горе период ще бъде „времето на Скорпионите” да се изявят и да покажат на какво са способни. Тук най-точно мога да се изразя с една култова реплика из филма „Кръстникът”, а именно: „Излизай на тепиха!” Не забравяйте, че Скорпион все пак е марсов знак! Истинският му управител, планетата Плутон е открита едва в 1930 год. и хилядолетия преди това Марс е управлявал както Овен, така и Скорпион.

Някои Скорпиони ще повишат квалификация, позиция или заплата. Девойки, осъзнали майчинството и взели решение да дарят живот ще го направят. Други ще кажат “Да” на любимото си същество. Трети в този период ще положат основите на собствен бизнес. Или просто ще сменят работата си с по-доходоносна. Ще има и такива, които ще си купят собствен дом, или ще започнат да строят. Ще има и такива, които ще заминат да учат или да работят в чужбина. Изобщо през посоченият период очаквам много от споменатите подвластни на Плутон да заложат на нови начинания, но добре е да запомнят, че незабавни резултати няма да има!

ЩЕ УСПЕЯТ СКОРПИОНИТЕ, КОИТО БЕЗРЕЗЕРВНО ВЯРВАТ В СЕБЕ СИ И КОИТО СА НА СВОЯ ПЪТ!

След 8-ми Ноември и до края на годината, своята благословия Юпитер ще излее върху родените първа декада СТРЕЛЦИ.

Колкото до РИБИТЕ /втора и трета декади/, то ако сте един/една от тях, може да се влюбите, да Ви се роди дете, да пътувате в чужбина, да запишете магистратура, да спечелите от тото, от лотария и изобщо като цяло 2018-та да се окаже една доста късметлийска година за Вас.

Супер привилегировани ще бъдат Рибите, които са заети в сферата на изкуствата. Първата декада РИБИ ще има възможността да се свърже с реализирани, мъдри и ценни приятели и/или покровители. Ако сте един/една от тях, и особено ако сте Риба-творец, ще си намерите стимул /муза, меценат/ и ще имате силен тласък в посока кариера.

Към РАЦИТЕ Юпитер през 2018-та няма да бъде така благосклонен.

Ноември и Декември късметът ще бъде на страната на първодекадните ОВЕН и ЛЪВ.

6. САТУРН ТРАНЗИТИРА КОЗИРОГ

От 20-ти Декември 2017 Сатурн /изпълнител и носител на съдбата/ влезе в своя собствен знак Козирог и ще го напусне окончателно на 17-ти декември 2020-та.

През 2018-та САТУРН ЩЕ БЪДЕ ДОБЪР ЗА:

ТЕЛЦИ и ДЕВИ /първа декада/.

Тригоналната му връзка ще затвърди постигнатото до сега в в любовта. По-сериозно отношение ще се изисква и спрямо децата. Далечните пътувания и образованието ще са на дневен ред. Хобитата могат да прерастнат в източник на доходи. Първодекадните Телци да бъдат повече бдителни в периода между 15-ти Май и 7-ми Ноември, тъй като Уран в този момент ще ги посети.

СКОРПИОН и РИБИ /първа декада/ ще усетят съзидателният секстил на САТУРН, което ще стабилизира сериозно битието им. Отношенията с братя, сестри, братовчеди, съседи, приятели и покровители ще излязат на дневен ред. Естествено и тук ще има изключения, като за всеки един конкретен случай препоръчвам консултация със специалист.

САТУРН ЩЕ БЪДЕ ЛОШ ЗА:

Основно засегнати от негативно сатурново влияние ще бъдат първа декада от кардиналните знаци – ОВЕН, ВЕЗНИ и РАК /на КОЗИРОГ ще отделя специално внимание/.

По-конкретно това са хората, родени в периодите между 21.03-31.03, 22.06-02.07, 23.09-04.10, както тези между 22.12-02.01 всяка година. Включени са също и хората, чиито рождени Луни попадат под атаката на това астрологично влияние. Както и онези, които имат важни други астроточки /планетарни стелиуми, асцендент, десцендент, медиум цели, иммум цели в кардинални знаци, първа декада/. За незапознатите, препоръчвам консултация със специалист.

САТУРН към първодекадните ОВНИ /21.03-31.03/

Ако сте един/една от тях, то съветвам ви да върнете лентата 10-14 години назад и вижте колко дълъг път е извървян и каква работа е свършена. Ако нещо е започнато тогава, то сега е дошъл моментът за приключване. Какви ще бъдат резултатите? Веднага отговарям – има два варианта.

Първи – онези, които са живяли смислено през последните 10 до 14 години, които са работили целенасочено, последователно и упорито, те сега могат да очакват кулминация и приходи. Онези, обаче, които са вложили усилия които са били хаотични, или пък са били посветили себе си на нереалистични каузи, то 2018-та ще бъде годината, в която ще станат свидетели на своя собствен крах. Това както се сещате е вторият възможен вариант.

САТУРН към РАК първа декада /22.06-02.07/

Ако сте един/една от тях, то ще се наложи да преразгледате отношенията си с партньори /лични или бизнес/. Доста голяма е вероятността за приключване с някои от тях. Ако сте самотен Рак, не ви съветвам да бързате да влизате във връзка или брак, просто щото да не сте сами. Понякога е по-добре човек известно време да е сам, отколкото зле придружен!

САТУРН към първодекадните ВЕЗНИ /23.09-04.10/

Ако сте един/една от тях, то съвсем сериозно ще се замислите как да построите бъдещето си от тук натам. Семейството, професията твърде вероятно да търпят корекции. Съветвам ви, да заложите на всичко, което би имало дългосрочни перспективи. Следващ съвет: откажете се от всяко намерение, което няма шанс да издържи проверката на времето.

Нещата, които ще се развиват добре могат да бъдат лични, може професионални, може и да бъдат две в едно. Бавно и предпазливо, в следващите 7 до 14 години имате шанс да осъществите напълно плановете си, стига да имате търпение. И стига да сте уловили правилно поличбите и ритъма на времето.

7. СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ КЪМ ЗНАКА КОЗИРОГ.

Сатурн, управител на Козирога е мерило за напредъка ни в духовен план. Циклите му бележат израстването. На тази база, той дава на хората, които израстват. И взема от хората, които не правят това. Доста интересни са планетарните конфигурации за този знак през 2018-та.

ПЪРВА ДЕКАДА Козирог, или родените в периода между 22-ри Декември и 2-ри Януари. За тях Сатурн ще донесе резултати от минали действия и всеки ще пожъне това, което е посял. За някои ще бъде успех, докато за други – провал.

Дали периодът ще бъде белязан с УСПЕХ или с ПРОВАЛ ? Тази равносметка ще може да си направи всеки един Козирог първа декада /22.12-02.01/ в края на тази календарна година. Ще развия двата варианта.

УСПЕХ. В най-добрата си проява, 2018-та ще увенчае труда със заслужени постижения. Ще даде спокойствие /силата е там!/, стабилност, способност за концентрация и вземане на правилни решения. Ще даде наследства и/или финансова изгода от по-възрастни хора. Ще даде печалби от рентиерство, успешни сделки, придобиване на сгради и земи. Възможно е да донесе страхотна популярност и УСПЕХ. От там нататък е необходимо да се поотпусне напрежението.

ПРОВАЛ. В лошата си проява този транзит ще отбележи края на пътя, който още от самото начало е поел в неправилната посока и следователно съвсем оправдано завършва с поражение. И за поразените ще даде недоволство, отчаяние, униние, тъга. Така че, ако се окаже ПРОВАЛ, то тогава съветвам провалилите се много внимателно да ревизират целите, стратегиите, плановете и амбициите си.

Съвсем възможно е и да не идва реч конкретно за провал. Тъй като Сатурн носи и изпълнява съдбата, то в такъв период могат да се очакват закономерни неприятности с възрастните хора от рода.

Сериозно заболяване и/или смърт на бащата, при положение, че има такъв. Заплашено е и собственото здраве на родения, ако той е мъж.

Могат да се явят недоразумения в любовта, охладняване на отношения и отчуждаване на партньорите един от друг. Понякога в подобен момент се стига до раздели и разводи.

Възможни са финансова несигурност, несполучливи сделки и/или съдебни спорове.

ВТОРАТА ДЕКАДА Козирог – Плутон /планета на тотални трансформации/ продължава хода си в Козирог. Изложени на действието на Плутон ще са родените между 8-ми и 15-ти Януари всяка година.
Плутон често е жесток, но той идва за да разруши ненужното ни старо, а на неговото място да бъде изградено ново, качествено ново на по-високо ниво.

Той идва, за да донесе еволюция на психиката и духа. Той идва, за да даде възможност на осъзналите се да поставят точка на живота си до тук и да обърнат нова страница, която да живеят по други, нови вече правила.

Импулсът на Плутон би могъл да се окаже както като вид трамплин, който да изстреля някои от Козирозите нагоре, така и с поразяваща десница да запрати други някои към дъното.

През 2018-та Плутон ще премине през 18-ти, 19-ти, 20-ти и 21-ви градуси на Козирога /като съответно има прав и ретрограден ход/. С други думи, хората, които имат Слънце в тези градуси /влиянието е от -2 до +5 градуса и ще засегне родените между 8-ми и 15-ти януари всяка година/ съответно ще преживеят въпросният транзит. Тях 2018-та ще постави в условия, в които ще имат доста поучителни и недотам приятни житейски постановки.

Някои от вероятните проявления биха били следните: проблеми със съдилища, и/или с данъчна администрация, финансови загуби, лични неприятности /агресивна ревност, изневери/, коварни маневри за постигане на определени позиции в посока кариера, манипулации и борби за власт, корупция, смяна на религиозна и/или философска принадлежност, здравословни и други проблеми.

Месеците Януари, Февруари, Април, Май и Септември ще са по-леки, тъй като Юпитер ще ги подкрепя със секстил.

Втората половина на ТРЕТАТА ДЕКАДА Козирог търпи квадрат с Уран, което също е не особено о. к. Изложени на този контакт ще са родените между 12-ти и 20-ти Януари. Макар и да влезе в Телец /от Май до Ноември/, Уран отново ще се върне в Овен, така че ще влияе.

8. 2018 ГОДИНА – НОВИ НАЧИНАНИЯ

По-голямата част от годината НЯМА да бъде благоприятна за старт на нови начинания. Ретроградността на тежките планети Юпитер и Сатурн се засича. Марс и Венера също имат ход в обратна посока тази година, а Меркурий – 3 пъти. Като се започне от 9-ти Март и до 6-ти Септември непрекъснато някоя планета е в ретрограден ход. В периода от 6-ти Октомври до 7-ми Декември – отново. Има общо 5 затъмнения, както и два коридора на затъмненията.

Тук може би е уместно да спомена и напоследък нарастващата истерия около ретроградният ход на Меркурий. Определено темата се преекспонира и така съзнанието на хората масово се програмира. Меркурий е имал винаги обратен ход от как свят светува. И преди години, когато не се е говорело за това, не е имало чак такова умопобъркване. По-важни са ретроградностите на тежките планети.

Колкото до Меркурий, по-добре е да се коментира това, дали е видим или невидим, отколкото дали е ретрограден.

Освен това, за хората, които са родени по време на ретрограден ход на Меркурий, периодите на неговата ретроградност работят за, а не против тях!

СЪВЕТВАМ: Виждам 3 ПОДХОДЯЩИ ПЕРИОДА за старт на нови начинания:

1. От Нова година до 9-ти Март.
2. Между 6-ти Септември и 6-ти Октомври.
3. След 7-ми Декември и до края на календарната 2018-та.
Могат да се изнамерят единични дати и различни от посочените периоди /зависи какво точно се започва/.

НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НИЩО НОВО В ПЕРИОДИТЕ: /нямам предвид рутинните ви занимания, естествено/

1. От 23-ти март до 15-ти Април – ретрограден е Юпитер плюс Меркурий.
2. От 27-ми Юни до 11-ти Юли – ретроградни са едновременно Марс, Юпитер и Сатурн.
3. От 26-ти Юли до 19-ти Август – засичат ретроградността си Марс, Меркурий и Сатурн.

Хората, които ще купуват и/или продават недвижими имоти в периода между 18-ти Април и 6-ти Септември вероятно няма да получат очакваните печалби от направените сделки.
Хората, които имат намерение да закупуват движимо имущество, нека избегнат периода от 27-ми Юни до 28-ми Август.

Ако идва реч за сключване на брак, то от 6-ти Октомври до 16-ти Ноември е непрепоръчително, обаче е добре е да бъдат подавани документи за развод.

Хората, които ще регистрират фирми, нека избегнат периода между 9-ти Март и 11-ти Юли.

9. ЗА ЛЮБОВТА, ИЛИ КОГАТО МАРС СЕ ЗАИГРАВА С ВЕНЕРА.

Съвпадите на Марс и Венера бяха твърде интензивни през изминалата 2017-та. През 2018-та тези наши „двама герои“ изобщо няма да се видят. Следващата тяхна среща става на 24-ти Август 2019-та на четвърти градус в Дева. От 20 часа и 05 мин. те ще се движат „рамо до рамо“ до 20 ч 45 мин, тоест – в продължение на цели четиридесет минути.

Тъй като и последният техен съвпад е в същият знак, то за любовта, връзките и изобщо партньорските взаимоотношения в периода Октомври 2017 – Август 2019 може да се каже, че емоционалната разсъдливост ще бъде водеща, все пак Девата си е рационален знак.

Любовта през 2018-та ще се базира на разумен избор, а не на изпепеляващата страст. Ще се търсят общите приоритети в двойките. Ще се сключват предимно бракове по интерес.

10. ОТ НУМЕРОЛОГИЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА, ПРЕЗ 2018-ТА
Е ДОБРЕ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД СЛЕДНИТЕ НЕЩА:

/тук всеки един от вас ще намери рождения си ден/

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

7-ми, 16-ти, или 25-ти януари независимо коя година,
6-ти, 15-ти или 24-ти февруари,
5-ти, 14-ти, или 23-ти март,
4-ти, 13-ти, или 22-ри април,
3-ти, 12-ти, или 21-ви май,
2-ри, 11-ти, или 20-ти юни,
1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми юли,
9-ти, 18-ти, или 27-ми август,
8-ти, 17-ти или 26-ти септември,
7-ми, 16-ти, или 25-ти октомври,
6-ти, 15-ти, или 24-ти ноември,
5-ти, 14-ти, или 23-ти декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели /препоръчвам да преследвате/ :

Първо, да бъдете верни на себе си, независимо какво искат от Вас околните. Да откриете истинското си призвание, в случай, че все още не сте го направили. Да сe стараете да развивате лидерски качества. Ако сте на ръководна длъжност, да ръководите смело и творчески. В година като тази е добре да започвате нови и нови неща, като например да създадете семейство /или да смените дома си/, да се захванете с нещо ново като занимание /или да смените работна позиция с по-добра/, да заминете за чужбина, да обновите себе си /гардероба си/, да овладеете живота си, да бъдете съзидателни, да прочистите себе си. Ако от години страшно много сте искали да направите нещо, сега е моментът!

ВНИМАНИЕ! Опасностите, които Ви грозят в година като тази са немалко. Така че внимавайте да не допуснете деспотизъм в отношенията си и налагане на Вашата воля на всяка цена. Бъдете малко по-толератнти към всички хора, смекчете тона, не ги мачкайте с думи и/или с действия. Може да се случи да започнете нещо с голям ентусиазъм, който впоследствие да се изпари яко дим. Недейте да допускате това, довършвайте всичко докрай. Не подтискайте вродените си таланти. Не се пресилвайте до пълно изтощение. Не позволявайте на околните да нарушават равновесието в живота Ви.

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

08-ми, 17-ти или 26-ти януари независимо коя година,
родените на 7-ми, 16-ти или 25-ти февруари,
родените на 6-ти, 15-ти или 24-ти март,
роденитте на 5-ти, 14-ти или 23-ти април,
родените на 4-ти, 13-ти, 22-ри или 31-ви май,
родените на 3-ти, 12-ти, 21-ви или 30-ти юни,
родените на 2-ри, 11-ти или 20-ти юли,
родените на 1-ви и 10-ти, 19-ти или 28-ми август,
родените на 9-ти и 18-ти или 27-ми септември,
родените на 8-ми, 17-ти или 26-ти октомври,
родените на 7-ми, 16-ти или 25-ти ноември,
родените на 6-ти, 15-ти или 24-ти декември,

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели /препоръчвам да преследвате/ :

Първо да бъдете по-решителни, защото сте изложени на цикличност, промени, колебания. Да имате само хармонични приятелства, да развиете интуицията си, да приложите идеите си на практика, но чрез преговори. Да си извоювате доброто отношение на околните спрямо Вас. Съсредоточете се върху подходящата за Вас връзка и върху това, как да привлечете човека до себе си. Ако вече имате връзка, то в година като тази има шанс тя да разцъфти още повече, така че стимулирайте това. Ако вече сте родител /баба, дядо/, наслаждавайте се на тези чудеса с малкото човече. Проявявайте грижовност по отношение на всичките си любими същества /майки, баби и съпруги с предимство/. Изобщо полагайте усилия за всички връзки, независимо дали става въпрос за членове от фамилията, колеги и/или приятели. Довършете започнати вече проекти. Развивайте духовната си същност.

ВНИМАНИЕ! Опасностите, които Ви грозят в година като тази са немалко. Внимавайте да не се оплитате в прекалено много или в ненужни подробности. Възможно е да пропускате шансове от нерешителност. Или да бъдете непоследователни, да зациклите в нещо. Не товарете околните с прекалено големи очаквания. Не бъдете доверчиви. Грешка ще бъде, ако смятате, че някой друг ще подреди живота Ви. Опасност съществува да приемете да играете ролята на жертвата. Опасност /за женените/ има да се забъркат в любовни триъгълници.

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

09-ти, 18-ти или 27-ти януари независимо коя година,
родените на 8-ми, 17-ти или 26-ти февруари,
родените на 7-ми, 16-ти или 25-ти март,
роденитте на 6-ти, 15-ти или 24-ти април,
родените на 5-ти, 14-ти, или 23-ти май,
родените на 4-ти, 13-ти, или 22-ри юни,
родените на 3-ти, 12-ти, 21-ви или 30-ти юли,
родените на 2-ри и 11-ти или 20-ти август,
родените на 1-ви и 10-ти, 19-ти или 28-ми септември,
родените на 9-ти, 18-ти или 27-ми октомври,
родените на 8-ми, 17-ти или 26-ти ноември,
родените на 7-ми, 16-ти или 25-ти декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели /препоръчвам да преследвате/ :

Да превърнете реалните си мечти в действителност. Да започнете градивен проект и в същото време да превърнете всичко, което вършите в забавна игра. Да уравновесите удоволствието с отговорностите. Да използвате скритите си таланти. Замествайте непрекъснато негативните мисли с позитивни. Наблюдавайте емоционалните си нужди и желания и действайте според тях. Използвайте само градивна критика и мислете, преди да говорите, нали знаете онази поговорка “Седем пъти мери, един път режи.” Довършете най-близко поставената цел пред Вас.

ВНИМАНИЕ! Опасностите, на които можете да се натъкнете в година като тази са следните: да Ви узреят в главата толкова много идеи, че в крайна сметка да не осъществите нито една от тях. Възможно е да Ви липсва ясна цел, да не използвате присъщите си таланти или да се износите от излишества. Опасност за линията съществува, не преяждайте системно. По-внимателно и с алкохола. Не се поддавайте на егоизъм – той само ще вгорчи живота Ви. И не позволявайте на последната Ви прищявка да Ви отведе в задънена улица.

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми януари независимо коя година,
9-ти, 18-ти или 27-ми февруари,
8-ми, 17-ти или 26-ти март,
7-ми, 16-ти или 25-ти април,
6-ти, 15-ти или 24-ти май,
5-ти, 14-ти или 23-ри юни,
4-ти, 13-ти, 22 или 31 юли,
3-ти, 12-ти или 21-ви или 30-ти август,
2-ри, 11-ти или 20-ти септември,
1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми октомври,
9-ти, 18-ти или 27-ми ноември,
8-ми, 17-ти или 26-ти декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели /препоръчвам да преследвате/ :

В година като тази, основното на което трябва да се научите, е да цените себе си. Да изисквате уважение и респект от другите. С начина си на поведение да ги накарате да се отнасят сериозно към Вас. Да си създадете режим, който включва подходящи упражнения и диети и въобще да се стремите към здравословен начин на живот и хранене. Влезте във форма! Потърсете повишение. Постарайте се да увеличите приходите си. Възможно е да се заемете и със строителство на нов дом, офис, ателие, магазин или друга недвижима собственост. Сменете своя дом, ако възможностите Ви позволяват това, ако не – то обновете го. Направете ремонт, подменете някои от мебелите. Задълбочете някоя връзка.

ВНИМАНИЕ! Опасност, на която съдбата може да Ви изложи в година като тази е да позволите на хората да Ви се качат на главата, както и да Ви използват /ако им позволите/. Възможно е да се наложи да се погрижите за здравето си повече от обикновено /да има болничен престой/. Пазете вещите си, желателно е да застраховате по-ценните от тях. Не се придържайте прекалено стриктно към целите си. Не вземайте живота прекалено насериозно. Не бива да се боите от промени. Наблягайте на антистресови програми и продукти.

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

2-ри, 11-ти или 20-ти януари независимо коя година,
1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми февруари,
9-ти, 18-ти или 27-ми март,
8-ми, 17-ти или 26-ти април,
7-ми, 16-ти или 25-ти май,
6-ти, 15-ти или 24-ти юни,
5-ти, 14-ти, или 23 юли,
4-ти, 13-ти, 22-ри или 31-ви август,
3-ти, 12-ти или 21-ви септември,
2-ри, 11-ти или 20-ти октомври,
1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми ноември,
9-ти, 18-ти или 27-ми декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели /препоръчвам да преследвате/ :

Да развиете комуникативните си способности по начин, който Ви се струва най-подходящ за Вас. Да живеете по-интензивно и да се научите да релаксирате. Стимулирайте духа си, като преобразувате гнева си в страст. В година като тази, най-препоръчително е много да пътувате. Или да започнете да учите нещо необичайно. Да влезете в нова среда, да намерите нови приятели, да имате нови центрове на интереси. Да добиете смелост да промените живота си, като се откажете от лоши навици. Та, нали „интелигентността – това е способността ни да се променяме”, според Айнщайн.

ВНИМАНИЕ! Опасностите, които Ви грозят в година като тази са да се захванете с много неща едновременно и да не довършите нито едно до край. Да кажете неща, за които впоследствие да съжалявате. Да се чувствате недоволни от това, което имате, или от това, което правите. Често е възможно да обърквате импулсивността с интуицията. Възможно е да Ви обземе необяснима виталност, добре ще бъде да я усмирите. Както и да се погрижите за нервите си, рецептата е трите „С” – сън, спорт и секс.

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

3-ти, 12-ти, 21-ви или 30-ти януари независимо коя година,
2-ри, 11-ти или 20-ти февруари,
1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми март,
9-ми, 18-ти или 27-ми април,
8-ти, 17-ти или 26-ти май,
7-ти, 16-ти или 25-ти юни,
6-ти, 15-ти, или 24 юли,
5-ти, 14-ти, или 23-ти август,
4-ти, 13-ти или 22-ри септември,
3-ти, 12-ти или 21-ви октомври,
2-ри, 11-ти, или 20-ти ноември,
1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели /препоръчвам да преследвате/ :

Да създадете дом, където любовта, сърдечността и градивността могат да процъфтят. Да намерите сродна душа. Да установите хармонични и изпълнени с любов взаимоотношения с най-важните за Вас хора. Изобщо да се стремите да постигнете баланс във всички области от Вашия живот. Хубаво е да се погрижите за сърцето си – както емоционално, така и физически. Хубаво е също така да смените къщата си, да създадете /за първи път в живота си/ собствен дом или да направите дома си приветлив, богат и изпълнен с удобства. Погрижете се за зарастването на семейни пукнатини. Променете положението си в сфера от живота, която считате за непроменяема. Помнете, че в година като тази можете да срещнете Голямата любов. Не е редно да я подминавате, но внимавайте ако сте семейни, може да се стигне до временна раздяла или дори до развод.

ВНИМАНИЕ! Опасностите, на които сте изложени са: да станете самодоволни, да се отнасяте прекалено закрилнически към тези, които обичате. Да пожертвате прекалено много от собствените си нужди в полза на другите. Да отделяте прекалено много време за решаването на даден проблем. Да се бъркате там, където не Ви е работа, без да Ви молят при това. Да се получат проблематични ситуации в партньорските Ви взаимоотношения /както брачни, така и бизнес/. Да допуснете да влезете в хормонален дисбаланс.

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

4-ти, 13-ти, 22-ри или 31-ви януари независимо коя година,
3-ти, 12-ти или 21-ви февруари,
2-ри, 11-ти, или 20-ти март,
1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми април,
9-ти, 18-ти или 27-ми май,
8-ми, 17-ти или 26-ти юни,
7-ми, 16-ти, или 25 юли,
6-ти, 15-ти, или 24-ти август,
5-ти, 14-ти или 23-ти септември,
4-ти, 13-ти, 22-ри или 31-ви октомври,
3-ти, 12-ти, 21-ти или 30-ти ноември,
2-ри, 11-ти или 20-ти декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели /препоръчвам да преследвате/ :

На първо място ще е необходимо да направите сериозен анализ и да набележите мерки как да се освободите от стари схеми /както в личен, така и в професионален план/. Да доразвиете интуицията си, да се вслушвате в нея, и да й се доверявате. Да научите някакъв начин на медитация. Да научите нещо ново и стимулиращо преди всичко Вашият дух. Да развиете метафизичните си способности, да напреднете в окултизма, или да проявите тепърва интерес. Като начало може да започнете с графология или френология. Карти Таро или нумерология. Ползвайте пълноценно природната си интелигентност. Направете някои положителни промени. Погрижете се за здравословното си състояние. Направете всичко възможно да отделите време да бъдете сами със себе си и да откриете това, от което се нуждаете. Посетете място, което винаги сте искали да видите.

ВНИМАНИЕ! Опасностите, на които сте изложени в година като тази: да се отдалечите прекалено много от любовта и приятелството. Да се отнесете някъде в небитието. Да заложите на духовното си развитие, но да прекалите, да залитнете в крайност. Все пак, помнете, че сме на Земята и сме тук за да учим земните си уроци. Не оставяйте чудесния си ум да закърнее. Възможни са внезапни житейски обрати и изобщо неочаквано развитие в различни сфери. Неочаквани печалби и/или финансови загуби – също. Заложете на общо укрепващи организма процедури.

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

5-ти, 14-ти, или 23-ти януари независимо коя година,
4-ти, 13-ти или 22-ри февруари,
3-ти, 12-ти, или 21-ти март,
2-ри, 11-ти, или 20-ти април,
1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми май,
9-ти, 18-ти или 27-ми юни,
8-ми, 17-ти, или 26-ти юли,
7-ти, 16-ти, или 25-ти август,
6-ти, 15-ти или 24-ти септември,
5-ти, 14-ти, или 23-ти октомври,
4-ти, 13-ти, или 22-ри ноември,
3-ри, 12-ти или 21-ви декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели /препоръчвам да преследвате/ :

Финансови приходи! Научете се да боравите с парите умело. Започнете нов проект, с който да печелите пари, съобразете го с възможностите към настоящият момент. Организирайте разумно финансите си. Не изпускайте нито една възможност. Освободете се от всякакви негативни модели на мислене и поведение. Изберете по-балансиран начин на живот, в който има равновесие между работа и удоволствия. Развийте самоувереността си. Подгответе се за по-важни събития, които ще оставят трайни следи във Вашият живот.

ВНИМАНИЕ! Опасностите, които Ви грозят в година като тази, са свързани с това, да бъдете обзети от мания за пари и да работите до пълно изтощение. Да бъдете безразсъдни при боравенето с пари /има тенденция към харчене за абсолютно ненужни вещи/. Да започнете да доминирате и да подтискате другите. Да имате имотни недоразумения с роднини по повод на наследства. Да се въртите в затворен кръг. Има тенденция към деминерализиране на организма, така че – наблягайте на богатите на калций храни.

СЪВЕТИ към РОДЕНИТЕ на:

6-ти, 15-ти, или 24-ти януари независимо коя година,
5-ти, 14-ти или 23-ри февруари,
4-ти, 13-ти, 22-ри или 31-ви март,
3-ти, 12-ти, или 21-ви април,
2-ри, 11-ти, или 20-ти май,
1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми юни,
9-ти, 18-ти, или 27-ми юли,
8-ми, 17-ти, или 26-ти август,
7-ми, 16-ти или 25-ти септември,
6-ти, 15-ти, или 24-ти октомври,
5-ти, 14-ти, или 23-ти ноември,
4-ти, 13-ти, 22-ри или 31-ви декември.

АКО СТЕ ЕДИН ОТ ТЯХ, то ФОКУСИРАЙТЕ се през новата година върху следните Цели /препоръчвам да преследвате/ :

Да се раздавате максимално, да разширите духовното си знание, да използвате късмета си мъдро. Да принадлежите не на себе си, а на света. Да довършвате започнати вече неща. Да приключите окончателно с дълго влачен в годините здравословен проблем. В година като тази не започвайте нищо ново, има шанс да е за кратко и да не е трайно /има изключения, разбира се – ако има връзка с чужбина, или ако е обучение някакво/. Съсредоточете се върху талантите си, развийте творческите си способности и помагайте на други хора. Присъединете се към сдружение с идеална цел, благотворителна организация или група за опазване на околната среда. Изобщо правете нещо от сърце, независимо дали е предназначено за хората, животните, природата, Земята. Знайте, че майката-Земя без нас е била и може, обаче ние без нея не можем.

ВНИМАНИЕ! Опасностите, на които можете да се натъкнете в година като тази са да свършите като „специалист по всичко, но майстор в нищо”. Има тенденция към свръхемоционалност, в която негатива определено да преобладава. Внимавайте да не погубите природните си таланти. Възможно е също да подтиснете духовната си същност или интуицията си. Да имате агресивен подход към хората и към нещата. И на последно място – не се отнасяйте към задълженията си като към ограничаване на свободата.

СЪВЕТВАМ в година Лунна /2018-11-2/ :

Да преразгледате отношенията си със своите съпруги, майки, баби, с порасналите си деца /който има от изброените такива/. Да направите това което е по силите ви, за да изгладите отношенията в рода. Да дарите доброволен труд в полза на родината. Чудесно ще е и ако сега си съградите собствен дом. Търсещите половинка имат шанс.

Ако усещате, че сте пред прага на някакво сдружаване /независимо дали в личен, или в професионален план/, то трасирайте посоката, огледайте различни варианти, набележете стратегия, и най-важното! Вижте какви „карти” имате в ръцете си под формата на връзки, хора, сгради, обстоятелства, финанси. Постарайте се да ги изиграете по възможно най-добрия начин. Не толкова важно е да са ви силни картите, по-важното е как ще си ги изиграете 🙂

Запомнете : в пъстрата игра живот /за разлика от същата на карти/ тестето втори път не се раздава! Веднъж само и – това е!

От гледна точка на китайската астрология, в нощта срещу 16-ти Февруари влизаме в годината на жълтото земно куче. И тъй като кучето символизира приятелство и вярност, то изграждайте и затвърждавайте истинските си приятелства. Верните и предани приятели са рядкост. Учете се да обичате абсолютно безусловно, така както безусловно могат да обичат кучетата, а също и Бог. В английският език DOG /куче/ е обратното на GOD /Бог/, разбира се че не случайно:)

ЖЕЛАЯ ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА 2018-та НА ВСИЧКИ !

Написах специално за вас!
С обич,
КРЕЯ

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди