изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:48 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 1 ЯНУАРИ /ВИДЕО/











ОВЕН - Не си губете ума от страст и не правете неща, които биха ви компрометирали. Не се забърквайте и в чужди проблеми. Вършете си работата и не давайте ухо на слухове.
ТЕЛЕЦ - Днес можете да се доверите на интуицията си, когато става дума за любовни въпроси. Вслушвайте се по-често в гласа на сърцето - то няма да ви подведе.
БЛИЗНАЦИ - Позволете си да сте различни. Изненадайте хората около вас и любимия човек с нов външен вид например. Ще се почувствате добре. Вечерта се отдайте на забавления.
РАК - Днес особено силно ви привлича един човек, макар да нямате сериозни намерения към него. Бъдете честни спрямо себе си, изяснете си какво точно искате, ако искате нещата да се развият добре.
ЛЪВ - Прекалено сте самонадеяни, а това не е особено привлекателно за никого. Бъдете щедри, правете подаръци и непременно ще бъдете забелязани.
ДЕВА - Днес сте активни и напористи в търсенето на удоволствия. Сексуалните авантюри не винаги са безопасни, бъдете предпазливи. Обърнете внимание и на здравето си.

ВЕЗНИ - Малко неуверени сте днес, а това веднага се усеща от околните. Ако искате да впечатлите някого, действайте по-смело, не мислете за последствията.
СКОРПИОН - Една малка жертва в името на любимия човек няма да ви струва нищо, но така може да постигнете грандиозни неща. Опитайте, няма да съжалявате!
СТРЕЛЕЦ - В плен сте на емоциите. Искате доказателства, че сте обичани, но направете и вие нещо по въпроса - докажете любовта си не само на думи...
КОЗИРОГ - Ден само за любов и развлечения. Флиртувате, без да давате сериозни надежди на отсрещната страна. Внимавайте, може да има последствия.
ВОДОЛЕЙ - Днес е отличен ден за вас Водолеи!. Ще срещнете много хора и то най-вече такива, каквито харесвате. Бъдете естествени. Вечерта окачвайте приятна изненада.
РИБИ - Следобяд ще искате да се забавлявате, да излезете някъде, но неотложна работа вкъщи ще ви накара да се занимаете с по-прозаични неща, поне през деня.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди