изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:47 EET
39-ГОДИШЕН ОТ НОВА КАМЕНА Е ЗАГИНАЛ ПРИ КАТАСТРОФА    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 1 януари, около 02:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на град Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 850 лева, 100 евро и златни накити с тегло около 110 грама. По случая е образувано досъдебно производство.

На 31 декември, около 09:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на АТВ от охраняем паркинг, находящ се по бул. „25-ти Септември” в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 1 декември, около 03:30 часа е получено съобщение за умишлено вреден лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация и унищожена покъщнина в частен имот в с. Ловчанци, обл. Добрич. От проведени ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения А.Х. (33 г.) от град Добрич, брат на тъжителя. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 януари, около 20:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Победа, обл. Добрич. Установено е, че чрез отварян на прозорец неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор. По случая е образувано досъдебно производство.

На 1 януари, около 10:40 часа е получено съобщение за извършена кражба на телевизор от частен имот на територията на с. Безмер, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.

На 1 януари, около 23:10 часа в с. Кардам е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. С полицейска мярка аз срок от 24 часа е задържан А.Ж. (21 г.) от с. Кардам. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 29 декември, около 23:35 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,61 промила в издишания от водача  въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържана С.Г. (31 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 30 декември, около 07:20 чaса е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя от с. Нова Камена посока с. Войниково, обл. Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Фолксваген” поради движение с несъобразена скорост при излизане от десен завой навлиза в банкета и допуска ПТП. Вследствие на инцидента на място е починал водача на автомобила  39-годишния водач на МПС от с. Нова Камена. По случая е образувано досъдебно производство.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди