изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:16 EEST
Първи СНИМКИ от трагедията с млада българка и германец на Кефалония! Появи се зловеща версия за смъртта им    
По света В "Туитър" се появиха първи снимки от мистериозната смърт на българка и германец на гръцкия остров Кефалония. Както БЛИЦ съобщи, 30-годишният мъж и 23-годишната жена от български произход били наели къща за Нова година. Това се е случило на 26 декември. Собственикът на имота открил телата на туристите вечерта на Нова година. Целите били потънали в кръв.

Първоначалните данни насочват към версията за двойно самоубийство. Полицията е намерила ножове и други остри предмети на мястото на инцидента, където телата лежали в кръв. След най-новите доказателства, включващи свещи и сатанинска пентаграма, полицията смята, че двойката може да е била замесена в сатанински ритуал. Множество чуждестранни сайтове определят смъртта на двойката като "мистериозна". Според местни медии мъжът и жената са открити с прободни рани, но няма данни за присъствието на трето лице в къщата.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди