изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:50 EEST
Тялото на 44-годишната Кети Кюхова е намерено в кладенец!    
Новини 44-годишната Кети Кюхова е намерена убита и хвърлена в кладенец, дълбок два метра, твърди Нова тв. Кладенецът се намира на метри от мястото, където беше открит джипът на семейството. Не се знае дали Кюхова е простреляна. С това жертвите на жестокото убийство в Нови Искър стават 6.

Във вторник в дома на семейството бяха открити телата на мъжа на Кети Кюхова - Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кюхова - Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Цяла нощ разследващите правиха огледи на къщата, в която бяха открити телата на петимата застреляни. А Кети Кюхова беше обявена за издирване. Тази сутрин стана ясно, че е намерен джипът на семейството. Стъклото до шофьорското място е счупено, на негово място има найлон. В близост до автомобила журналисти намериха тефтерче, в което са написани задължения – сметки за ток, към мобилни оператори. Не е ясно на кого е това тефтерче. В него обаче е споменато и името на Неделчо.



Голяма трагедия е белязала Неделчо и Кети. Двамата се запознали през 2012 година, а връзката им започнала през октомври. Малко след това Кети забременяла, но през юни 2013 година загубила бебето. Наложило се дори психолог да оказва помощ на почернената жена. Неделчо и Кети наскоро се преместили в Нови Искър. До края на 2015 година семейството живяло в столичния квартал "Младост". Полицаите работиха през цялата нощ. Оръжието с което е извършено зверството все още не е открито. Очаква се следствените действия да продължат и през днешния ден.



Репортер на БЛИЦ отиде на мястото на кървавото петорно убийство в Нови Искър. "Къщата на ужасите" е обградена с полиция. Следователи и криминалисти нищят причината, довела до фаталната случка. Както БЛИЦ писа след 10 часа тази сутрин в борова гора във вилната зона в Нови Искър в намерен джипът на убития мъж, но се предполага, че е шофиран от търсената до този момент 44-годишната жена Кети Николова. По непотвърдена засега официално информация нейният труп също е открит. Районът е отцепен. Предното стъкло до шофьора е счупено. Струпани са много коли с полицейски кучета. Има специализирана техника за изтегляне на джипа. До момента от МВР не дават официална информация, че това е нейният труп. Още тази нощ на два курса са извозени труповете. По първоначална информация те са убити в новогодишната нощ. Ето какво разказаха очевидци пред БНТ: - Йордан Георгиев, свидетел: В 10 часа съобщиха, че колата е намерена и се знае, че е в една борова гора. - А жената в какво състояние е била? - Коя жена? - Кети. - Не е имало, казаха, че в нея е нямало нищо. Джипът е бил празен, изоставен, а в съседство до джипа, там в гората, е намерена Кети. Така казаха следователите. - Казвате, че с повече изстрели са убити хората. - Много! Неделчо с над 10, Гошко и той също със 7-8, бабето 4, а горе Боби и момиченцето с по-малко изстрели. - Защо някой би искал да убие петима души? - Или нещо семейно, или финансово. Едно от двете. - Жулиета Батева, продавачка в магазина: Те скоро купиха къщата. Хората не ги познават много и като не работят тук наблизо, а в София, хората нямат допир до тях. - Нещо да ви е направило впечатление, докато пазаруват? Дразги в семейството? - Не! Един друг се питаха какво да пазаруват, как. Нищо лошо!

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди