изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:50 EEST
ХОРОСКОП ЗА 4 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 4 ЯНУАРИ /ВИДЕО/











ОВЕН - Развитието на събитията ще повишат надеждите ви за благоприятно решаване на професионален проблем. Не пренебрегвайте хората и нещата, които ви карат да се чувствате добре.

ТЕЛЕЦ - Професионални срещи ще заемат голяма част от времето ви днес. С участието си в съвместен проект с колеги ще дадете простор на творческата си мисъл и активни действия.

БЛИЗНАЦИ - Днес очаквайте разногласия с интимната си половинка. Запомнете, че сътресенията могат да се окажат сериозни, ако не знаете как да реагирате на недоволството на интимната си половинка.

ЛЪВ - Нечии решения ще ви подтикнат към активни действия, в защита на интересите ви. Не позволявайте на емоциите да вземат връх. Бъдете аргументирани и разумни в решенията си.

РАК - Избягвайте рутината през свободните си часове, защото така ще можете да се насладите по-пълноценно на почивката си. Ще подобрите значително стандарта си на живот.

ДЕВА - Намерете време и за ангажиментите ви по дома, които често отлагате, а вече са належащи. Едно запознанство ще ви вдъхнови и мотивира да усъвършенствате познанията си.

ВЕЗНИ - Самочувствието ви се подхранва от любимия ви човек, който не спира да ви вдъхновява за работата ви. И неговите дела вървят добре, което благоприятства развитието на връзката ви.

СКОРПИОН - Денят ще ви предложи избор на възможности и от вас зависи какво ще предпочетете. В добро настроение сте и е сигурно, че ви очаква приятен ден. Обърнете внимание на здравето си.

СТРЕЛЕЦ - Каквито и да са промените днес, няма да влияят на крайния резултат. В много отношения ще оставате доволни. Някои от вас ще пътуват по служба и ще обмислят разширяване на бизнеса.

КОЗИРОГ - Периодът е благоприятен за смели начинания, действайте. Парите ще дойдат, но до тогава е нужна работа. Наред с обичайните занимания и рутинни задачи ще имате и запознанства.

ВОДОЛЕЙ - За някои те са свързани с лични предпочитания, за други - с предложения за обща работа и бизнес. Използвайте получената неочаквано информация за целите на интересите си.

РИБИ - Отговорно спазвате договореностите с партньорите си и това ви кара да се чувствате спокойни. Ако подобрите и отношението с близките си, ще се чувствате много по-комфортно.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди