изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:58 EEST
НОВИНИ ОТ ОБЩИНА ДОБРИЧКА    
Новини•    Община Добричка стартира предоставянето на още две електронни услуги: „Издаване на скица за един недвижим имот“ и „Категоризиране на заведения за хранене и развлечение“.

През 2016 г. се въведоха четири електронни услуги чрез деловодната система „Архимед“, както следва: „Издаване на удостоверение за постоянен адрес при вече регистриран постоянен адрес“, „Издаване на удостоверение за настоящ адрес при вече регистриран настоящ адрес“, „Издаване на удостоверение за съпруг/а и родствени връзки“, „Издаване на удостоверение за семейно положение“. Услугите могат да се заявят директно от сайта на общината.
•    На основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси, кметът на Община Добричка, град Добрич – инж.Тошко Петков,  кани кметове на кметства, кметски наместници, общински съветници, служители, директори на детски градини и училища, НПО, граждани, граждански сдружения и лица, извършващи стопанска дейност на територията на община Добричка  на публично обсъждане на проект за бюджет за 2018 г.  Публичното обсъждане ще се проведе на 10.01.2018г. /сряда/ в зала 108 на Община Добричка. Становища и предложения по проектобюджета за 2018 г. могат да се представят  в информационния център  или  на електронен адрес obshtina@dobrichka.bg , в срок до 12.01.2018 г.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди