изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:55 EET
ХОРОСКОП ЗА 5 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 ЯНУАРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Това е ден за помирение и прошка. Не се карайте и не съжалявайте за направеното от вас добро,защото ще ви се отвърне богато. Ще имате развитие на делови въпрос, в който сте били затруднени до скоро.

ТЕЛЕЦ - По много причини ще бъдете доволни днес. Желано развитие и удачно подреждане на делата ви. Положените усилия ще дават добри резултати и повече няма да се губите в догадки.

БЛИЗНАЦИ - Денят е подходящ и за лични занимания, спортни и културни развлечения. В менюто си заложете на лека храна и приемайте повече вода и ябълков сок, като символ на обогатяване.

РАК - Дайте израз на любовта, милосърдието и състраданието си, за да се включите в космическата енергеия на деня. Нека доброто прозира от всичко, с което се захващате днес, но не започвайте нови дела.

ЛЪВ - Развитията днес ще ви покажат, че не всичко е такова, каквото изглежда на пръв поглед, но няма да съжалявате. Енергиите ще толерират всяко добро дело, насочено към кариерата, семейството, обществото и личното благополучие.

ДЕВА - Проявете щедростта си и не влизайте в конфликти с никого, за да не загубите от силите си и от постигнатото до тук. Поглезете се с любими занимания, приемайте лека храна и повече течности, но разбира се с мярка.



ВЕЗНИ - Новите начинания не са препоръчителни днес, за това пък безгранично може да изразявате любовта, състраданието и милосърдието си, към които ще ви тласка и енергетиката на деня.

СКОРПИОН - Наред с текущите ви задачи, с чието приключване сте свързани, е добре да се възползвате от енергиите на деня, които ще благоприятстват щедростта ви и желанието ви да сте полезни на повече хора.

СТРЕЛЕЦ - Избягвайте новите начинания и работете по текущите си задачи, като се стараете във всичко да откривате добрите страни. По никакъв повод не влизайте в конфликти, напротив.

КОЗИРОГ - Интимната ви връзка носи подобни вълнения и у партньора ви, което я прави по-силна и желана. Ще станете по-смели и ще се ангажирате с по-сложни задачи, такива, от които до сега сте се въздържали.

ВОДОЛЕЙ - Излъчвайки любов и благородство, с интерес ще установите че и други се вълнуват и споделят чувствата и емоциите ви, което ще ви прави щастливи.

РИБИ - Дори и поставени пред избор, ще намерите добро решение на въпросите, които ви занимават днес. Без притеснения правете компромиси и дайте израз на добрите си намерения към всички, с които животът ви среща днес.



Julio Iglesias - Nathalie

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди