изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 6 ЯНУАРИ /ВИДЕО/











ОВЕН -  Професионални ангажименти, спортни занимания или желани развлечения, това са част от нещата, на които ще дадете предпочитанията си днес. Ще покажете силно присъствие.

ТЕЛЕЦ - Ще ви занимават нерешени въпроси от бита или в професионалната сфера. Не се дразнете, ако възникнат недоразумения, проявете тактичност, за да продължите спокойно напред.

БЛИЗНАЦИ - За някои от вас денят се свързва с финансови придобивки от пряката ви заетост, хонорари или други доходи. Безработните имат шанс, стига да потърсят и други възможности от вече известните им.

РАК - Съзнателно ще се абстрахирате от всичко, което пречи на активността ви. Упорито ще търсите отговорите, които ви вълнуват, развивайки се в посоката, която сте избрали.

ЛЪВ - Недоразумения на работното място или в общуването с партньори ще ви поставят в неизгодна позиция. Ще си спестите време и сили, ако насочите енергията си за полезни неща.

ДЕВА - Ще ви занимават нерешени семейни и лични въпроси, които не могат повече да бъдат отлагани. Сред тях са жилищните проблеми. Интимната ви връзка не винаги ви носи желаните емоции.



ВЕЗНИ - Носители на новото, прогресивното и полезното, ще се радвате на внимание и уважение от всички, които оценяват качествата ви. Без да се притеснявате излишно, ще работите и има защо.

СКОРПИОН - Макар и не от първият път, с упорство и вяра ще постигнете това, което искате. От опита, който имате най-вече във взаимоотношенията ви с партньора, сте наясно, че нищо не е загубено.

СТРЕЛЕЦ - Ще обменяте идеи и мисли с хора, от които има какво да научите. Други ще търсят по-добри възможности за развитие на потенциала си. Темпото ви на живот ще се повишава.

КОЗИРОГ - Грижливо се отнасяйте към здравето си и не пренебрегвайте нуждата си от лекар. Анализирайки детайлите, ще намерите добро решение на въпрос, имащ отношение към работата ви.

ВОДОЛЕЙ - Смело ще пристъпите към работата си, довеждайки я до желан край. Всичко започнато днес ще ви носи дивиденти за в бъдеще, а добрата ви подготовка е гаранция за успех.

РИБИ - С цената на труд сте извоювали привилегии, от които няма да пропуснете да се възползвате. Предвид тях и други благоприятни стечения на обстоятелствата ще планирате бъдещите си изяви.




Gary Moore - Нищо не е същото..../превод/

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди