изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:44 EEST
Мистерия със смъртта на българин навръх Нова година в Пенсилвания! Близките му издирват свидетели    
Новини Българин почина при ски инцидент навръх Нова година в курорт в Пенсилвания. Михаил Попов е бил открит в безсъзнание на писта на Whitetail Resort в неделя. Спасителните екипи констатират смъртта му, съобщава bg-voice.com. Попов е открит в 10 часа сутринта на 31 декември, а служителите на ски патрула са му приложили първа помощ и сърдечен масаж, но безуспешно.

Патрулът пренесъл Попов до близкия медицински пункт. "Разследване на инцидента тече в момента и нямаме допълнителна информация нито за скиора, нито случая", се казва в съобщението на Дон Макаскил, генерален мениджър на Whitetail Resort. Какво точно се е случило с Попов в последния ден на миналата година остава мистерия. Неговата съпруга Дора Якова публикува във фейсбук призив към всички, които може да станали свидетели на инцидента, имат видео, снимки или информация, да се свържат с нея. Тялото на Попов е открито на пистата Limelight - една от по-трудните в курорта, който се намира близо до Вашингтон. Семейството живее в района на Вашингтон от около 15 години. Михаил Попов е компютърен инженер. Неговата съпруга Дора Якова е родом от Карлово и дългогодишен мениджър в Международния валутен фонд. Те имат две дъщери, които също живеят в района на американската столица. Екипът на Whitetail Resort изрази своите най-дълбоки съболезнования към семейството на Попов. При ски инцидент в Калифорния през януари 2012 г. пострада сътрудникът на BG VOICE Христофор Караджов. С голяма скорост той излетя от пистата и се удари с гръб в дърво. В резултат Фори остана парализиран от кръста надолу.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди