изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:07 EEST
Убиха бизнесмен в столичния квартал "Манастирски ливади"!    
Новини 49-годишен столичанин е мъжът, който бе прострелян в столичния квартал „Манастирски ливади”, съобщиха от МВР. Както БЛИЦ първи съобщи, стрелбата е станала в 10:05 часа на улица "Ралевица". 49-годишен столичанин е мъжът, който бе прострелян в столичния квартал „Манастирски ливади”, съобщиха от МВР.

Както БЛИЦ първи съобщи, стрелбата е станала в 10:05 часа на улица "Ралевица". Мъжът е откаран в болница. Районът е отцепен, предприет е първоначален оглед. По информация на bTV, става въпрос за бизнесмена Петър Христов. Той е бил прострелян в гърдите, откаран е в болница от шофьора си. Починал е половин час след като е бил вкаран в реанимацията.

***
Бизнесменът Петър Христов, Собственик на една от големите компании за производство на млечни продукти у нас "Лактима", който както пръв съобщи БЛИЦ, беше прострелян около 10:05 ч. тази сутрин близо до мола на бул "България" в София, е станал жертва на организирано покушение. Инцидентът е станал пред кооперация на ул. "Ралевица", където кола е причаквала мъжа пред дома му. По други информации убиецът се бил спотаил в съседен строеж. Бизнесменът е прострелян с един куршум в гърдите. Проектилът е излязъл откъм гърба му. По непотвърдена информация, стрелецът е бил сам и е произвел повече от един изстрел, но само един куршум е попаднал в жертвата.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди