изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:27 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 ЯНУАРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 9 ЯНУАРИ /ВИДЕО/









ОВЕН - Много от вас ще се чувстват удовлетворени от делата си в професионален и личен план, макар, че са възможни и затруднения в постигане на целите.
ТЕЛЕЦ - Ще има проявления, от които ще разберете за истинските чувства на партньора си, и ако това не ви удовлетворява, потърсете причините и в себе си.
БЛИЗНАЦИ - Със сериозни аргументи ще се противопоставите, ако нечии решения противоречат на вижданията ви, дори и с риск да предизвикате недоволството на ответната страна.
РАК - Пазете се от простуди. Общуването с близки хора ще ви носи отмора и радост, стига да не повишавате тон и не проявявате злоба и агресия, които водят до падение.
ЛЪВ - Не пренебрегвайте онези, които търсят близостта ви, за да не се лишите от лоялни партньори и споделени моменти. Пазете се да не повишавате тон и бъдете търпеливи, за да не изгубите от силата на момента.
ДЕВА - Чужди сте на застоя и като проявление на това ще разнообразите деня си с по-голяма физическа активност, укрепвайки здравето и психиката ви.

"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"

ВЕЗНИ - Уважавайте желанието и на другите да се чувстват спокойни, отнесете се с разбиране към проблемите им, като не настоявате на своето.
СКОРПИОН - Работете и за разкриване на творческите си способности, ще бъдете оценени. Не пренебрегвайте близките си. Бъдете приветливи и спокойни, топлата атмосфера на дома е от значение за всички ви и безспорно ще се отрази добре и на вас.
СТРЕЛЕЦ - Денят се свързва със справедливостта и духовното пречистване, което по свой начин ще въздейства върху вас, правейки ви малко сантиментални, емоционални и по-интуитивни.
КОЗИРОГ - В отношенията с близките си не отхвърляйте молбите им, заемайте се с всичко, което ви помолят и ще се справите. Великодушието ви ще се оцени по начин, от който ще останете удовлетворени.
ВОДОЛЕЙ - Направете днешния си избор в полза на справедливостта и спокойствието, ще останете изненадани, че и това е възможно, без да изпадате в криза на духа.
РИБИ - Чувствайки се в особено състояние на духа и с творчески ентусиазъм, ще изразите доброто в себе си, насърчавайки към подобна изява и околните.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди