изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:37 EEST
Пак стрелба! В Бургас е прострелян мъж в завод за дограма    
Новини Жестока, кървава драма се разигра около 16 ч. в частен цех за стъклопакети, намиращ се в района на комбинат „Домострене” в бургаския кв. "Кумлука". Мъж е прострелян в главата от друг, с когото е възникнало пререкание.  По непотвърдена информация пострадалият е един от шефовете на завод за дограма.

Наемател на склада, където се е разиграла кървавата свада, е фирма "Сателит глас". Неин собственик е бургазлията Стойчо Попов. Фирмата е под наем. Стрелбата е била с газов пистолет, съобщава "Флагман".
Районът е отцепен от полицейски патрул и жълти ленти. Преди появата на журналисти на мястото, дошла и линейка на Бърза помощ, която обаче била върната без пациент. 
Повикването по тел. 112 е било за прострелване на човек в главата.
ОД на МВР портвърди за инцидента в цеха за стълкопакети, намиращ се в района на комбинат „Домостроене”. Простреляният е 23-годишен работник, който влязъл в спор с шефа си – по неясни причини.
Той е казал, че надупчен със сачми от началника си.
Отговорникът за обектите на територията на „Домостроене” инж. Ангел Колелиев заяви пред "Флагман", че наемателят на цеха Стойчо Попов бил коректен човек, държал обекта под наем от 2 години, плащал редовно.
  http://epicenter.bg
 


Сходни връзки

Пак стрелба! В Бургас е прострелян мъж в завод за дограма | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди