изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:30 EEST
ВЕРИЖНА КАТАСТРОФА НА 8 АВТОМОБИЛА ПО ПЪТЯ ДОБРИЧ-БАЛЧИК; ПРОДАВАТ ОФИС ОБОРУДВАНЕТО НА ФАЛИРАЛИЯ "ДОБРИЧ"    
НовиниЗаледен и неопесъчен участък по пътя Добрич-Балчик стана причина за верижна катастрофа между осем автомобила. Жертви няма, нанесени само материални щети по колите.

Потърпевшите са категорични, че ще съдят Областното пътно управление-Добрич, защото не са опесъчили хлъзгавия участък. За около половин час тази сутрин пътят до балчишкото село Сенокос е бил заледен. Въпреки че скоростта, с която са се движели автомобилите е била не повече от 40 километра в час, те са били неуправляеми. Хората разказаха, че когато слезли от колите пътят е бил като ледена пързалка. Чак след час и половина е започнало и опесъчаването на пътя.

************  

На 18 януари ще се проведе пореден търг за разпродажба на имущество на фалиралия обувен завод "Добрич", научи НДТ от офиса на фирмата.

На търга ще се предложи микробус "Фолксваген" с начална тръжна цена 5 400 лв., както и две групи офис оборудване на обща стойност 2 346 лв. В групите са включени пишеща машина, компютри, копирмашина и други. Сред вещите, които ще бъдат предложени е и електрокар с начална тръжна цена 1 180 лв. Следващият търг за продажба на имущество на бившия ОЗ "Добрич" ще е на 1 февруари, когато ще се търгува лек автомобил "Мерцедес" с начална цена 5 хил. лв.
НДТ - 15 януари 2008 г.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди