изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:21 EET
Бизнесмен е бил свидетел на разстрела на Петър Христов    
Ред и сигурност Българин, който живее и работи в Австрия, е станал свидетел на убийството на бизнесмена Петър Христов.

Във вторник Георги Каббе, дългогодишен преподавател във Великотърновския университет, е дал показания пред полицията, съобщи БНР.

Каббе имал бизнес интереси да строи сателитно селище с 22 къщи между великотърновските села Малък чифлик и Шереметя. По този повод той е имал уговорена среща с бизнесмена Петър Христов.

"Със сина ми дойдохме в 9.55 часа. Качихме се по стълбите. Неговият асистент - господин Борислав Босев ни видя горе на площадката, дойде при нас и ни попита как сме.

Точно в 10.00 часа пристигна джипът. Около 3 минути от джипа никой не излезе. Ние седяхме горе и го чакахме.

Петър тръгна по стълбите и на предпоследното стъпало се спря. Чухме пукот като от новогодишни бомбички. Докато осъзнаем какво става, Петър падна с лице надолу на площадката, на цимента пред нас", разказа Георги Каббе в интервю за "Хоризонт".

15 години съм преводач на полицията в Австрия, за мен е отмъщение, каза Каббе в отговор на въпрос какъв, според него, може да е мотивът за убийството.  https://www.vesti.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди