изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:08 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
ХороскопСВЕТСКА КЛЮКА


  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Йордан Йорданов – управител на книжарница „Марина”. Здраве, много семейно щастие и много бизнесуспехи желаем ние от НДТ!
  • ЕДНА ПРЕКРАСНА МЛАДА ДАМА е рожденичка утре - Емилия Йонкова. На своето момиче ние от НДТ казваме - да си здрава и щастлива, Еми! Нека Ники и малките Любо и Рая продължат да изпълват дните ти със смях и светлина. Нека всичките ти мечти се сбъднат! Обичаме те!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на една от добротворките на дамски клуб „Майчина грижа“ - Ваня Янкова. Да е здрава, да успява във всичките си добри начинания и да има много поводи за радост и много искрени приятели - са пожеланията на НДТ!
  • ИМЕН ДЕН празнуват утре хората с имена Евтим и Евтимий. Да са здрави, да са усмихнати, да им върви във всичко, с което се заемат - желаем на именниците!
  • КОКТЕЙЛ ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ Деня на родилната помощ. Навръх Бабинден в зала „Шафхаузен“ на добричката болница колективите на Родилно и Неонатологично отделение ще се поздравят с професионалния си празник. Ще получат, разбира се, и много благопожелания, цветя и подаръци от институции и благодарни пациенти!

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди