изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:21 EEST
Няма населени места без електрозахранване    
Новини Нормална е обстановката в цялата област Добрич сочат данните на оперативния дежурен в Областния съвет за сигурност. Към 16.30 часа вече няма населени места без електрозахранване. Екипите на „Енерго Про Мрежи“ са възстановили електрозахранването и на всички помпени станции и от „ВиК Добрич“ АД информират, че водоподаването навсякъде е нормално. Няма постъпили сигнали от общините.


    От Областно пътно управление съобщават, че всички пътища са проходими при зимни условия.
    По данни и прогнози на НИМХ към БАН през почивните дни се очаква застудяване. Според прогнозата на 20.01.2018 г. ще е облачно и ще има валежи от дъжд, които до вечерта ще обхванат цялата страна. Отначало в Дунавската равнина, а до края на деня в по-голямата част от страната, вятърът ще се ориентира от северозапад и ще започне застудяване, с което до вечерта в Северна и високите полета на Западна България, дъждът ще преминава в сняг.
    Областният управител Красимир Кирилов апелира да се следи прогнозата за времето и да не се предприемат пътувания, ако автомобилите не са оборудвани за зимни условия.
Връзки с обществеността
Областна администрация Добрич


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди