изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:17 EEST
Страхотното представяне на Team KT в Лондон    
Спорт WBFF World Beauty Fitness and Fashion е запазена марка за фитнес, красота, мода, състезателен спорт, здраве и уелнес. С помощта на състезанията и масмедиите WBFF успешно представи на световната мейнстрийм публика уникалната пазарна ниша на красотата, фитнеса и модата. WBFF е най – бързо развиващата се организация в индустрията на фитнеса и красотата, която създава единствени по рода си грандиозни събития каквито не можете да видите никъде другаде по света.



WBFF състезанията главно в Северна Америка, а и по целия свят предоставят сцена за развитие на най – добрите състезатели. WBFF е дом за някои от най – очарователните, обаятелни и красиви модели. WBFF състезанията комбинират състезателен дух с красота пищност и шоу.
Нашият отбор Team KT (Ева Георгиева, Веселина Черноглазова) с треньор Кирил Танев участва на WBFF състезанието, което се проведе на 4ти ноември 2017г. в зала Арена О2, Лондон.
Основател на тази престижна верига от състезания, събития и стратегически партньорства е световно известният бодибилдър Пол Дилет. Роден 1965 г., в Монреал, Канада, Пол Дилет е едно от имената в световния бодибилдинг, който въпреки, че не носител на Мистър Олимпия, винаги се е класирал в призовите позиции.
По време на регистрацията на състезателите, Пол Дилет изнесе изключително впечатляваща и мотивираща реч, с която накара не само състезателите, а и нас присъстващите да забравим за притеснението и да се почувстваме като у дома си. Наблегна на престижа и важността на участието в WBFF състезанията, разказа ни за спортменския дух на бодибилдърите от времето, когато той се е състезател и подчерта, че най – хубавото е да спечелиш, но още по – хубаво е ако си се състезавал с достойни конкуренти и си се отнесъл с респект към тях.
С гордост споделяме с вас, че нашият отбор Team KT (Ева Георгиева, Веселина Черноглазова) с треньор Кирил Танев, имаше честта не само да участва, а и да спечели призовите места в категориите, както следва:
Diva Fitness Model – Ева Георгиева – 1во място и WBFF про карта
Diva Bikini Model – Веселина Черноглазова – 1во място и WBFF про карта
Конкуренцията беше изключително силна, критериите жестоки, но нашите момичета се представиха брилянтно като демонстрираха не само перфектна форма, която значително се отличаваше от тази на останалите състезатели, но и несравним позинг и сексапил, които омагьосаха журито.

Но какво точно е DIVA?

Дива е богиня, обожавана главно заради красотата си. Състезателките в категорията Diva Fitness Model се оценят не само по форма и физика, а и по чувство за стил, поза, цялостна красота и сценично присъствие.
Нашето момиче Ева Георгиева представи класа, физика, вкус и женственост и впечатли не само журито, но и цялата публика.
Състезанието в нейната категория протече в два кръга.
1-ви кръг: Представяне в бански костюм, където Ева демонстрира перфектната си форма.
2-ри кръг: Представяне в тематично облекло стил Victoria’s Secret, където Ева бе облечена в дизайнерски костюм, вдъхновен и създаден специално за нея, който умело подчертаваше изяществото и женствеността й.
Състезателките в категория Diva Bikini Model се отличаваха с красота, грация и нежност. Критериите на журито бяха съсредоточени върху тяхната красота, женственост, физическата форма и тонус.
Нашето момиче Веселина Черноглазова впечатли не само с физическите си характеристики и външност, но и със завиден сексапил, който наелектризира сцената и накара присъстващите в залата да настръхнат. Веси демонстрира форма, стил, харизма и сценично поведение, на които можеха да завидят и най – големите световни звезди. Критериите на журито за оценяване бяха фокусирани върху красивото лице, физическата форма и увереност – все качества, от които Веси имаше по много.
И в нейната категория състезанието протече в два кръга.
1-ви кръг: Представяне в бански костюм, където Веси излезе в специално изработен за нея бански костюм в цвят бордо, богато украсен с камъни и дантела, който отлично допълваше нейната нежност и изящество. Увереността, с която Веси владееше сцената накара журито и публиката да се влюбят в нея.
2-ри кръг: Представяне в дълга вечерна рокля. Веси бе облечена в черна вечерна рокля, която допълнително подчертаваше нейната класа, женственост и грация.
Успехът на отбора ни е феноменален, представихме се повече от добре и завоювахме призовете, които ни се полагат. WBFF про картите, които спечелихме са не само награда, но и голяма отговорност. Сблъсъкът с професионалистите, който ни предстои изисква още по – корава и съсредоточена подготовка, още повече усилия и професионализъм, Нашите момичета са мотивирани и жадни да покоряват още върхове, така че най – хубавото тепърва предстои!
http://kiriltanev.com


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди