изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:59 EEST
Арестуваха едни от най-опасните бандити в страната!    
Новини Полицията в Перник е задържала двама от издирваните за взривове на банкомати в София, които избягаха при полицейската акция в село Боснек, научи ексклузивно БЛИЦ. По информация на медията ни арестуваните са Кирил Микев и Красимир Йорданов.

Те са били задържани след преследване от полицията в Перник. За момента от МВР не дават официално информация по случая. Припомняме, при бандата за обири на банкомати бе нанесла удар в Сапарева баня. Двама бяха задържани, но продължи издирването на други трима. Акцията за издирване на бегълците бяха използвани дронове и термокамери. Те успяха да се измъкнат на полицаите в поле до село Боснек. Красимир Йорданов, Кирил Микев и Тодор Богданов бяха обявени за национално издирване.

https://www.blitz.bg
Полицията в Перник е задържала двама от издирваните за взривове на банкомати в София, които избягаха при полицейската акция в село Боснек, научи ексклузивно БЛИЦ. По информация на медията ни арестуваните са Кирил Микев и Красимир Йорданов. Те са били задържани след преследване от полицията в Перник. За момента от МВР не дават официално информация по случая. Припомняме, при бандата за обири на банкомати бе нанесла удар в Сапарева баня. Двама бяха задържани, но продължи издирването на други трима. Акцията за издирване на бегълците бяха използвани дронове и термокамери. Те успяха да се измъкнат на полицаите в поле до село Боснек. Красимир Йорданов, Кирил Микев и Тодор Богданов бяха обявени за национално издирване.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/izvnredno-v-blits-arestuvakha-edni-ot-nay-opasnite-banditi-v-stranata_news573214.html
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди