изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:05 EET
ХОТЕЛ "РАЛИЦА АКВАКЛУБ" С НАГРАДА ОТ LUXAIRTOURS    
Туризъм Хотел "Ралица Акваклуб" бе отличен от LuxairTours за "Най-продаван хотел" на 2017 година. Наградата бе връчена на 13 януари в Люксембург на официална гала вечеря. Това е второто отличие, което Албена и хотел "Ралица Акваклуб" получават от туроператора. То се дължи на детската концепция LuxiClub с анимация за деца на възраст от 4 до 12 години.

През 2014 г. хотелът е напълно реновиран, а гостите му се възползват от безплатно и неограничено използване на аквапарк „Аквамания“ по време на престоя им. За удобството на своите посетители хотелът предлага безплатен транспорт до плажа, чадър, шезлонги и осигурен обяд в непосредствена близост до морето в ресторант "Рай".

Хотелът представя и новата All Inclusive Plus формула с акцент върху тематичните кулинарни изкушения, вечери на главния майстор-готвач, здравословни и детски кътове на бюфет масите, барбекю специалитети, вечери на селектирани напитки и разнообразие от български алкохолни и безалкохолни напитки.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди