изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:43 EET
УТРЕ В РИОС - ВАРНА, ЩЕ ОБСЪЖДАТ ИНВЕСТИЦИОННОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ДОБИВ НА ПРИРОДЕН ГАЗ НА "РУСГЕОКОМБГ"    
НовиниНа 25 януари, четвъртък, от 10. 30 часа ще заседава Експертният екологичен съвет към РИОСВ – Варна. Дневният ред на заседанието ще включва Доклад за оценка на въздействието върху околната среда с доклад за оценка степента на въздействие на инвестиционно предложение „Разработване и усвояване на находище „Спасово“, с площ 219 кв. км., в блок „Добрич“, включващо четири участъка: „Рогозина“, „Чернооково“, „Калина“ и „Рогозина изток“ за проучване и добив на природен газ на територията на област Добрич“, с възложител „Русгеоком БГ“ ЕАД.

В срещата община Генерал Тошево ще бъде представена от кмета на общината Валентин Димитров и кметовете и кметските наместници на 18 –те засегнати села. Очаква се да присъстват представители на инвеститора, РЗИ – Добрич, Басейнова дирекция, ВиК – Добрич, Министерство на енергетика, Минно-геоложка камара и др.
С цел публичност Община Генерал Тошево своевременно ще публикува на своята интернет – страница взетите на заседанието решения.
ВСИЧКО ЗА ШИСТОВИЯ ГАЗ 


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди