изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:16 EEST
ЧЕРНОМОРЕЦ ЗАГУБИ ОТ ВИТОША (БИСТРИЦА) НА СТАРТА НА "БАЛЧИК КЪП"    
СпортОтборът на Черноморец (Балчик) изигра първия си мач от традиционния футболен турнир „Балчик къп”. Момчетата на Георги Иванов-Геша загубиха с 0:2 от първодивизионния тим на Витоша (Бистрица). В 41-ата минута Григор Долапчиев откри резултата, а в 45-ата отново той оформи крайното 2:0. Част от състава на „бистришките тигри” е добричлията Ивайло Лазаров.


Своя първи двубой от надпреварата изигра и отборът на Добруджа. „Жълто-зелените” завършиха наравно 1:1 със Суворово, като това бе първият им мач от зимната подготовка. Срещата се проведе на терена с изкуствена тревна настилка в Суворово, тъй като поради падналите валежи в последните дни терените в Албена не бяха в достатъчно добро състояние. Попадението за добричкия тим реализира дошлият на проби Валентин Сливов през втората част, след като през първото полувреме домакините откриха резултата. 20-годишният нападател е възпитаник на школата на Славия, а миналата година е играл в третия ешелон с отборите на Левски (Карлово) и Розова долина (Казанлък).
Утре добруджанци ще премерят сили с Витоша (Бистрица). По програма всички мачове на Добруджа са от 14.00 часа в Албена, но поради атмосферните условия и този двубой може да бъде преместен. Не е изключено срещата да се проведе на терена с изкуствена трева в Добрич.
Турнирът „Балчик къп” ще продължи до 2 февруари. Победителят в надпреварата, организирана от Община Балчик и "Албена АД", ще получи красива купа. Целта на проявата е да се даде възможност на отборите да се подготвят за пролетния дял на първенството.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди