изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:13 EEST
МЛАДИТЕ ЧЕРВЕНОКРЪСТЦИ ОТЧЕТОХА ЕДНА УСПЕШНА ГОДИНА    
Здраве На 23 януари в учебната зала на БЧК се проведе отчетното Общо събрание на клубовете на БМЧК Добрич. На форума присъстваха 14 делегати от 5 младежки клуба.

Гости на събранието бяха Деница Баръмова – директор на дирекция БМЧК, председателят на Областния съвет на БЧК  Добри Драгнев, директорът на Секретариата на Областния съвет на БЧК – д-р Артюн Еринозов, Виолета Каменова – специалист „Организационна дейност“, заместник-председателят на Общинската организацияна на БЧК в Тервел, Дарина Кобурова и доброволци.



По дневен ред, делегатите приеха Отчета за дейността на младежката червенокръстка организация за 2017 г. Отчете се активността, ангажираността и отговорността на доброволците във всички направления. Като едно от най- интересните събития през отчетната година, доброволците определиха Областното състезание на ученическите екипи по първа помощ, в чиято подготовка и обучение активно се включиха членовете на МАЕ. Акцентът  на отчетната 2017 година бе проектът за „Укрепване и развитие на МАЕ“, който беше одобрен от Дирекция БМЧК. Работата по него даде възможност на настоящи и нови членове на МАЕ да приложат знанията и уменията, придобити от заложените в проекта обучения. Постигна се сплотяване и работа в екип на членовете на МАЕ.



Делегатите обсъдиха и календарния план за дейностите  през 2018 г. В него са включени, както традиционните отбелязвания на тематични дни през годината, обучения в различните направления в дейността на БЧК/БМЧК, така и кампании, акции и програми за намаляване социалната и здравна уязвимост на децата и младите хора. Планът за годината беше гласуван единодушно от всички делегати.
    На събранието се изказаха Деница Баръмова, д-р Артюн Еринозов, Добри Драгнев и Виолета Каменова. Всички гости благодариха за работата на доброволците и ръководството на БМЧК в Добрич и им пожелаха здраве и успехи през годината.
                               ОС на БЧК Добрич
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди