изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:59 EEST
ВАРНЕНЕЦ ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА ДО ЛОВЧАНСКОТО ХАНЧЕ    
Ред и сигурност БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


  • На 26 януари, около 17:30 часа е получено съобщение за извършена кражба на два броя акумулаторни батерии от товарен автомобил „Рено”, паркиран в района на ж.к. „Дружба” в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 26 януари, около 10:10 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Опел”, с добричка регистрация, управляван от Л.П. (22 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични вещества,теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 26 януари, около 22:25 часа в град Добрич е извършена проверка на Р.С. (19 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 1,7 грама, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество метаамфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 27 януари, около 00:35 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от неправоспособния А.С. (18 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични вещества,теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • След проведени ОИМ и ПСД от полицейските служители е установен и задържан криминално проявения Ф.Н. (21 г.) от град Добрич. В хода на работа е установено, че мъжа е извършител на три взломни кражби извършени за периода от месец декември 2017 г. до месец 24 януари 2018 г., както следва:
  • Взломна кражба от частен имот в град Добрич, извършена на 20 декември 2017 г. По данни на тъжителя е извършена кражба на три броя интериорни врати.
  • Взломна кражба от частен имот в град Добрич, извършена на 16 януари т.г.. По данни на тъжителя е извършена кражба на килими, пътеки, посуда, и електроуреди.
  • Взломна кражба от частен имот в град Добрич, извършена на 24 януари т.г. По данни на тъжителя е извършена кражба на печка на твърдо гориво и три броя интериорни врати. Материалите по случаите са докладвани в РП Добрич. По трите случая са образувано досъдебни производства.
  • На 27 януари, около 09:50 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба от търговски обект, находящ се по бул. „25-ти Септември” в град Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на около 180 лева от бюро. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.
  • На 27 януари, около 06:00 часа е получено съобщение за извършено противозаконно отнемане на лек автомобил „Грейт Уоул”, паркиран по бул. „Русия” в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 27 януари, около 16:55 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път град Добрич град Силистра, в района разклона на с. Ловчанци. На място е установено, че лек автомобил „Рено” с варненска регистрация, управляван от И.И. (49 г.) от град Варна поради движение с несъобразена скорост навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, управляван от К.И. (58 г.) от град Добрич. Вследствие на инцидента, водача на лек автомобил „Рено” почива на място. Водача на лек автомобил „Пежо” и пътника в автомобила М.И. (57 г.) са настанен в МБАЛ Добрич за лечение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.
  • КАТАСТРОФА ДО ЛОВЧАНСКОТО ХАНЧЕ /СНИМКИ/
  • На 27 януари, около 16:30 часа в с. Пленимир, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация. Водача на автомобила слиза и побягва, като е настигнат и задържан на около 100 метра от мястото. Установена е самоличността му, криминално проявения Г.Й. (25 г.) от град Пловдив. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача не неправоспособен и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание. По случая е  образувано бързо полицейско производство.
  • На 27 януари, около 14:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на готварска печка от етажна площадка, находяща се по ул. „Силистра” в град Добрич. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието криминално проявения И.А. (44 г.) от град Добрич. Вещта обект на посегателството е установена в пункт за изкупване на вторични суровини. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 28 януари, около 08:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 500 лева, ваучери на стойност 500 лева, лични вещи и документи от частен имот, находящ се по ул. „Хемус” в град Добрич. Установено е, че през незатворен прозорец, неизвестен извършител е проникнал в имота. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 28 януари, около 22:55 часа е получено съобщение за пожар в стопански двор на територията на с. Присад, обл. Добрич. Пожара е потушен от екипи на РД ПБЗН Генерал Тошево. Вследствие на огъня са унищожени 1 600 броя бали фураж. По случая е образувано досъдебно производство.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди