изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:37 EEST
МЪЖ ЗАКЛА МЛАДАТА СИ СЪПРУГА    
Новини Жена на 35 години е била открита мъртва в семейния й апартамент в Троян, съобщиха от ОДМВР - Ловеч. 38- годишният й съпруг е задържан по подозрение, че при семеен скандал е причинил смъртта на жената. Зверското убийство се е случило в троянския квартал жк. „Лъгът“ в блок 5. Мъж е заклал по изключително брутален начин своята съпруга.

Тя е починала още в апартамента, информира и troyanpress.com. Сигнал за инцидента е получен в РУ Троян около 02.35ч. на 28 януари. На място полицейски екип е установил мъжа, който е бил с прободни рани в коремната област, а съпругата му е открита мъртва в коридора на жилището. Пострадалият е откаран за лечение в болнично заведение, без опасност за живота, а тялото на жената е изпратено за аутопсия в болницата в Ловеч. От жилището на семейството са били иззети множество веществени доказателства. Разследването по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

https://www.blitz.bg
  1. Чернокож закла с джобно ножче бременна българка в САЩ
  2. Ново зверство в асансьор! 13-годишен преряза гърлото на своя съученичка, за да види какво е да убиеш човек!
  3. Колега на касапина разкри причината за клането в Германия
  4. 20-годишна закла брутално мъжа си, след като той...
  5. Шок и ужас в Бремен: Медицинска сестра призна, че е убила 30 пациента
  6. Русия обвини Германия, че прикрива изнасилване на 13-годишната Лиза от емигранти
  7. Скандал в Швеция: Сирийски бежанец закла ученик, властите и медиите си траят
  8. Разкритие! Има трети участник в транжирането на малката Ани
  9. Фанатична 15-годишна фенка на "Ислямска държава" закла майка си
  10. 65-годишен рецидивист закла мъж и рани жена в Ямбол
Жена на 35 години е била открита мъртва в семейния й апартамент в Троян, съобщиха от ОДМВР - Ловеч. 38- годишният й съпруг е задържан по подозрение, че при семеен скандал е причинил смъртта на жената. Зверското убийство се е случило в троянския квартал жк. „Лъгът“ в блок 5. Мъж е заклал по изключително брутален начин своята съпруга. Тя е починала още в апартамента, информира и troyanpress.com. Сигнал за инцидента е получен в РУ Троян около 02.35ч. на 28 януари. На място полицейски екип е установил мъжа, който е бил с прободни рани в коремната област, а съпругата му е открита мъртва в коридора на жилището. Пострадалият е откаран за лечение в болнично заведение, без опасност за живота, а тялото на жената е изпратено за аутопсия в болницата в Ловеч. От жилището на семейството са били иззети множество веществени доказателства. Разследването по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/izvnredno-brutalno-ubiystvo-na-mlada-zhena-potrese-troyan_news575067.html
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди