изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:23 EEST
ЩЕ РЕМОНТИРАТ ПАДНАЛИЯ ПАРАПЕТ НА БУЛ. „ДОБРУДЖА“    
Новини Парапетът на моста на бул. „Добруджа“, който бе съборен от бурята миналия четвъртък, предстои да бъде цялостно ремонтиран, съобщи зам. кметът арх. Боян Коларов. Той е много стар, не е бил саниран никога и за щастие при наличието на северен вятър е паднал върху площадката без да причини някакви сериозни щети.

 Сега може да се констатира, че не е бил монтиран сериозно, отбеляза арх. Коларов, който допълни, че  поетапно ще започне неговия ремонт. Става въпрос за сериозна стоманена конструкция и общината ще възложи ремонта на фирма с достатъчен капацитет да се справи с предизвикателството. Падналата част ни отваря очите за проблеми, които до момента бяха невидими, това означава, че ремонтирайки падналата част, поетапно ще трябва да започнем ремонт на парапета по цялата му дължина, заяви зам. кметът и добави, че трябва да се ремонтира така, че елементите да са абсолютно безопасни за напред.
Радио „Добруджа“


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди